Lainaa24.fi

Lainaa24.fi on mitä parhain apuväline, kun haluat kilpailuttaa eri rahoitusyhtiöt ja pankit mahdollisimman nopeasti ja näppärästi. Sinun tarvitsee vain täyttää ilmainen hakemus palvelun sivustolla. Näin tekemällä voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja lainojen koroissa ja kuluissa. Tässä vertailupalvelussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat jokainen hyvämaineisia, vakavaraisia ja tunnettuja. Kaikki niistä on luonnollisesti myös Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä. Palvelu tekee yhteistyötä Rahalaitoksen kanssa.

Lainatarjouksia alat saada parhaassa tapauksessa välittömästi sen jälkeen, kun olet täyttänyt Lainaa24.fin sivuilla maksuttoman ja simppelin hakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään, eikä myöskään tarjousten vastaanottaminen.

Hae lainaa tästä!
 • Järkevät korot
 • Nopea ja maksuton palvelu
 • Lainaa voit saada 500 – 70 000 euroa
 • Tarjouksia saat heti hakemuksen tehtyäsi
 • Hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään
 • Vertailussa yli 24 eri lainantarjoajaa
 • Laina voidaan maksaa tilillesi samana arkipäivänä
 • Turvallinen, kotimainen palvelu

Lainaa24.fin kautta lainan kilpailuttaminen tapahtuu luotettavasti ja nopeasti. Kätevä ja turvallinen, kotimainen lainojen kilpailuttaja toimittaa hakemuksesi automaattisesti jopa kymmenille eri rahoitusyhtiöille sekä pankeille samanaikaisesti.

Useamman lainanvälittäjän hyödyntäminen on sinulle hakijana merkittävä etu, sillä voit näin löytää juuri sinulle sopivan lainatarjouksen tekemättä itse juuri mitään. Sinun tehtäväksesi jääkin vain täyttää hakemus totuudenmukaisesti ja jäädä odottamaan saapuvia tarjouksia. Mihinkään sinun ei myöskään tarvitse vielä tässä vaiheessa sitoutua: tarjousten joukosta ei tietenkään ole pakko valita yhtään, jos ne eivät ole mielestäsi riittävän hyviä.

Kuka Voi Hakea Kulutusluottoa Lainaa24.fi Sivustolta?

Kulutusluotto ilman vakuuksia Lainaa24.fin kautta on haettavissa silloin, kun olet olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi edellytyksenä on tietenkin se, että luottotiedoissasi ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Sivuston käyttämät kumppanit eivät siis myönnä lainaa luottotiedottomille.

Näin Haet Lainaa24.fi Tarjouksia

Vaadittu aika: 3 minutes.

Lainan hakeminen tapahtuu varsin näppärästi seuraavien ohjeidemme avulla.

 1. Siirry ensin linkkimme kautta Lainaa24.fin sivustolle.

  Linkkiä pitkin pääset suoraan etusivulle, josta voit aloittaa hakemuksen täyttämisen heti ilman hankalia lomakkeita.

 2. Valitse tarvittava lainasumma ja laina-aika.

  Muista, että valitsemasi summat ja ajat voivat vaihdella tarjouksissa. Kaikki Lainaa24.fin kautta kilpailutetut yhtiöt tekevät omat riskikartoituksensa ja siksi niiden tarjousten sisältö voi tästä syystä vaihdella keskenään paljonkin.

 3. Anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

  Sinulta kysytään lomakkeella vielä perustietoja itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta.

 4. Lähetä hakemus Lainaa24.fille.

  Tyypillisesti saat jo heti ensimmäisen tunnin sisällä aikana runsaasti tarjouksia. Niiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Hae lainaa tästä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen sivuston kautta, alkaa tapahtua. Hakemuksen lähettämisen jälkeen se nimittäin välittyy täysin sähköisesti yhtiön eri yhteistyökumppaneille, jotka taas käsittelevät tahoillaan hakemuksen omien kriteeriensä mukaisesti. Tässä vaiheessa et ole vielä sitoutunut mihinkään, vaan voit odotella saapuvia lainatarjouksia rauhassa. Jos mikään niistä ei lopulta miellytä, ei hätää, pakkoa valita lainaa näiden joukosta ei siis ole.

Koska et tosiaan sitoudu yhtään mihinkään, ei sinun tarvitse myöskään huolehtia hakemuksesi peruuttamisesta.

Kuvakaappaus Lainaa24.fi sivustolta 2022

Lainaa24.fi laina tarjouksissa korko sekä ehdot määräytyvät aina täysin yksilöllisesti. Koron saatkin siis selville vain hakemuksen täyttämällä. Saamistasi tarjouksista näet kaikki olennaiset tiedot myönnettävälle lainalle. Tämä pitää sisällään paitsi lainasumman myös tiedot korosta ja muista kuluista. Tarjouksiin kannattaa aina tutustua mahdollisimman huolellisesti ennen hyväksymistä.

Yhteishakijan Kanssa Enemmän Lainaa Paremmilla Ehdoilla

Jos sinulla on suurempi hankinta tiedossa, voit hakea Lainaa24.fin kautta kulutusluottoa myös yhteishakijan kanssa. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi saada kerralla suurempi laina. Yhteishakijalla on muutakin merkitystä lainatarjousten suhteen: tämä voi nimittäin vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi muihin lainaehtoihin ja madaltaa jopa lainasta perittävää korkoa.

Yhteishakija on yhdistelylainoissa tavallisesti elämänkumppani, mutta se voi olla myös esimerkiksi sukulainen tai ystävä.

Korot ja Takaisinmaksu

Tämän palvelun kautta saaduille kulutusluotoille on mahdollista valita takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta.

Kun saat lainatarjouksia tätä palvelua hyödyntäen, on hyvä pitää mielessä että tarjousten sisältämät korot ovat tosiaan poikkeuksetta yksilöllisiä. Vaikka me olemme kertoneet tällä sivulla esimerkin lainatarjouksen ehdoista ja kuluista, ja näet esimerkkejä myös Lainaa24.fin sivustolla, todellisen koron luotollesi näet silti vasta virallisessa lainatarjouksessa. 

Kukin rahoitusyhtiö käsittelee hakemuksen erikseen ja korko määritellään siis oman tilanteesi mukaisesti. Tarkkaa korkoprosenttia on täten mahdotonta sanoa.

Korkoon vaikuttavia tekijöitä ovat pääasiassa

 • työtilanteesi
 • säännölliset tulosi
 • se, haetko lainaa yksin vai jonkun toisen kanssa.

Esimerkki Lainaa24.fin Kautta Saadusta Tarjouksesta

Haet Lainaa24.fin palvelun kautta lainaa 10 000 euroa. Takaisinmaksuajaksi on valittu tässä esimerkissä 5 vuotta. Takaisinmaksettavaa kertyy näin 12 866,64 euroa, josta kuluja on 2 866,64 euroa. Todellinen vuosikorko esimerkissä on 10,91 %.

Lainaa24.fi Asiakaspalvelu Ja Muut Tiedot

Lainaa24.fillä ei ole varsinaista asiakaspalvelua. Se toimii yhteistyössä Rahalaitoksen kanssa, joka hoitaa lainatarjousten kilpailuttamisen.

Yliopistonkatu 58 B
33100 Tampere
Suomi
1716336-7

Lainaa24.fi Kokemuksia

Kuten aina jokaisen yhteistyökumppanimme kohdalla, kokeilimme lainan kilpailuttamista tämänkin palvelun avulla. Lainaa24.fi kokemuksia voi kuvailla pelkästään positiivisena, sillä palvelu oli juuri niin nopea kuin mitä luvattiin.

Ensimmäiset ja varsin järkevät lainatarjoukset saimme sähköpostitse jo reilusti alle tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Viimeiset tarjoukset saapuivat nekin jo alle vuorokauden kuluessa.

Hae lainaa tästä

Katso myös Lainaa24.fi yrityslaina!

Usein Kysytyt Kysymykset

Miten paljon voin saada Lainaa24.fi palvelun kautta lainaa?

Tämä palvelu kilpailuttaa lainatarjoukset jopa 70 000 euroon asti. Pienin summa sen sijaan on 500 euroa.

Maksaako tämän palvelun käyttö minulle jotakin?

Ei maksa, pääset kilpailuttamaan lainasi ilman erillistä maksua. Saadut tarjoukset eivät myöskään automaattisesti sido sinua vielä mihinkään.

Minkä ikäinen voi hakea kulutusluottoa Lainaa24.fistä?

Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt.

Ajankohtaista

31.03.22 Lainan kilpailuttaminen kokemuksia

Kokemuksia Lainan Kilpailutuksesta

Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua uuvuttavalta, sillä pankkeja ja rahoituslaitoksia on tänä päivänä markkinoilla hirmuinen määrä. Onneksi ....
Lue lisää...
14.12.21 Lainan koron tarkistaminen

Tarkista Lainojesi Korot

Jos olet ottanut kulutusluottoa viimeisen vuoden tai puolentoista vuoden aikana, on nyt hyvä hetki tehdä tilannekatsaus. Ovatko lainojesi korot pysynyt ....
Lue lisää...
08.04.21 Kotimaan Energia sähkösopimus

Kotimaan Energialta 50 € etu Giganttiin

Nyt jos koskaan on fiksua vaihtaa sähkösopimusta! Kun valintasi on Kotimaan Energia sähkösopimus, ja tilaat Netto Diilin, saat käyttöösi erityisen ....
Lue lisää...
28.10.20 Lapselle sijoittaminen kuvattu lapsella, joka katsoo kaukoputkella kauas

Lapselle sijoittaminen

Lapselle säästäminen on jo monelle täysin itsestään selvä asia. Rahaa laitetaan pääasiassa pankkien säästötileille. Tänä päivänä, kun ....
Lue lisää...
02.05.20 Remontti koronassa

Nyt on enemmän aikaa remontille

Korona on ollut sivustollammekin käsitellyssä jo useampaan otteeseen. Pandemian vaikutukset ulottuvat käytännössä kaikkiin elämämme ....
Lue lisää...
29.04.20 Korkokaton muutos kuvattu prosenteilla

Korkokaton muutos astuu voimaan

Hallitus on esittänyt eduskunnalle kuluttajansuojalain 7 luvun väliaikaista muuttamista. Esityksen pääasiallinen sisältö koskee kulutusluottoja ja ....
Lue lisää...
28.04.20 Koronan vaikutus yrittäjälle

Korona yrittäjien näkökulmasta

Koronan negatiiviset vaikutukset yrittäjiin Suomessa ovat olleet jo lyhyessä ajassa todella rajuja. Toisaalta juuri nyt on tilaa myös uusille ....
Lue lisää...
10.04.20 Euribor koron nousu kuvattuna nuolillla

Euriborit rajussa nousussa

Onko sinulla asuntolainaa? Huolettaako nykyinen maailmantilanne ja jäljellä oleva velka asunnosta? Tilanne on monin tavoin epävarma sekä asunnon ....
Lue lisää...
09.04.20 Helpot säästövinkit

Säästövinkkejä kevääseen

Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustilanne on vaikuttanut myös meidän suomalaisten arkeen merkittävällä tavalla. Monen kohdalla taloushuolet ovat ....
Lue lisää...
07.04.20 Kymmenen prosenttia kuvaamassa kymmenen prosentin korkokatto muutosta

Kymmenen prosentin korkokatto

Viime viikolla kuului hallituksen tasolta suoraan sanottuna kummia. Se esitti, että koronaepidemian ajaksi kulutusluotoille tulee asettaa kymmenen ....
Lue lisää...
30.03.20 Puskurirahasto laskettavana

Puskurirahasto

Olet varmasti kuullut termin puskurirahasto. Siitä tuntuvat puhuvan kaikki: lehdet, sijoittajat, erilaiset rahoitukseen liittyvät blogit ja sivustot ....
Lue lisää...
23.03.20 Koronan vaikutukset lainaan

Koronan vaikutukset lainan saamiseen

Koronavirus on tällä hetkellä kaikkien mielessä, eikä ihme. Sen vaikutukset ovat jo nyt poikkeuksellisen ankaria niin yksittäisen ihmisen kuin ....
Lue lisää...
02.03.20 Säästäminen lapselle

Rahan säästäminen lapselle

Tässä artikkelissa tarkastellaan pesämunan kokoamista lapsen tulevaisuuden varalla. Perinteisen pankkitilille säästämisen lisäksi moni sijoittaa ....
Lue lisää...
28.02.20 Osakesäästötili kuvattuna nuolella

Uusi osakesäästötili

13.3.2019 tehdyllä eduskunnan päätöksellä uudet osakesäästötilit tulevat kuluttajien saataville (Pörssisäätiö 2019) 1.1.2020 lähtien, ....
Lue lisää...
11.10.19 Veronpalautusten maksu kuvattuna tietokoneella ja miehellä

Veronpalautusten maksu

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Velkaantuminen nousussa, pariskunta huolissaan

Suomalaisten velkaantuminen

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto kuvattu kolikkopinolla

Korkokatto 2019

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Lumipallo kuvastamassa lumipallotekniikka lyhennystapaa

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky kuvattuna laskelmilla

Lainan Takaisinmaksukykyyn Vaikuttavia Asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
22.02.19 Kalenteri ja tietokone, joiden avulla lainan lyhentäminen onnistuu

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Iloinen nainen, joka on kokeillut, miten pienlainojen yhdistäminen onnistuu

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
13.04.22 Lainojen kilpailuttajat

Parhaat Lainan Kilpailuttajat Suomessa

Lainan kilpailuttajat ovat nykyisin todella suosittuja yhtiöitä myös meillä Suomessa. Tätä ei tarvitse ihmetellä – toimivathan ne ....
Lue lisää...
07.02.19 Tytöt miettivät, mitä tilimuotoinen kulutusluotto voisi heille tuoda

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko kuvattuna nuolella

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...