Bigbank

Bigbank kulutusluotto on edullinen ja luotettava laina ilman vakuuksia. Bigbankilta saat aina tarpeisiisi sopivan lainan, olivatpa ne sitten pieniä tai suurempia. Isoimpiin projekteihin Bigbank myöntää jopa 50 000 euron lainoja, alkaen 5,9 % korolla!

Hae lainaa tästä!

Huomionarvoista tämän rahoituslaitoksen kohdalla on markkinoiden yksi edullisimmista koroista! Maksuaikaa voit saada jopa 10 vuotta. Näin kuukausierät on täysin mahdollista sovittaa juuri sinun elämääsi sopiviksi.

Tässä Bigbank kulutusluoton tärkeimmät speksit:

 • saatavilla 1 000 – 50 000 euron kulutusluotto
 • korko alkaen 5,9 %
 • autolaina
 • remonttilaina
 • matkalaina
 • lainojen yhdistämiset
 • talletukset.

Bigbank – jokaisella on hyvä olla kakkospankki!

Bigbank on perustettu jo vuonna 1992 Virossa. Tänä päivänä se toimii erikoispankkina paitsi Virossa ja Suomessa, myös Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Saksassa, Espanjassa, Itävallassa ja Hollannissa. Suomessa Bigbank aloitti toimintansa vuonna 2009. Nykyään tämä monipuolisia tuotteita tarjoava rahoituslaitos myöntää muun muassa

 • kulutusluottoa
 • autolainaa
 • remonttilainaa
 • matkalainaa.

Lainahakemuksen tekeminen tai tarjouksen hyväksyminen ei vielä sido sinua mihinkään. Lainahakemus kannattaa kuitenkin tehdä, sillä lainapäätöksen saatuasi tiedät rahoituksen olevan kunnossa, kun sellaista tarvitset. Näin pääset hyvillä mielin jatkamaan suunnitelmiesi kanssa.

Katso alta Bigbankin mainos:

Kuka Bigbank -lainaa voi hakea?

Bigbankista voit hakea lainaa, kun täytät seuraavat ehdot:

 • olet iältäsi vähintään 22-vuotias
 • olet hoitanut raha-asiasi moitteetta, eikä sinulta löydy maksuhäiriöitä
 • nettotulosi (palkka tai eläke) ovat vähintään 1 200 euroa kuukaudessa
 • jos haet lainaa yhdessä puolisosi kanssa, voit saada lainaa enemmän ja korkokin on useimmiten edullisempi kuin silloin, jos hakisit Bigbank lainaa yksin.

Miksi juuri Bigbank?

Bigbank tarjoaa yhden markkinoiden edullisimmista koroista. Alhaisimmillaan korko on vain 5,9 %! Lisäksi sen mahdollistama pitkä maksuaika auttaa pienentämään kuukausittaista lyhennyssummaa. Bigbankin kautta voit saada monipuolisesti lainoja eri tarkoituksiin:

 • tarjolla pienempi, 1 000 – 3 000 euron kulutusluotto
 • haettavissa myös suurempi, 3 000 – 50 000 euron kulutusluotto
 • auton hankintaan
 • remontin tekemiseen
 • matkustamiseen
 • lainojen yhdistämiseen
 • talletuksiin.

Bigbankin kautta sinun on mahdollista yhdistää lainoja. Tämä helpottaa tilanteessa, jossa pienempiä lainoja on alkanut kerääntyä useita. Hakemalla Bigbankista yhtä suurempaa lainaa, voit maksaa muut pienemmät pois kerralla ja elämäsi helpottuu huomattavasti. Olemme käsitelleet sivustollamme myös aihetta lainojen yhdistäminen.

Varsinaisesta lainojen yhdistämispalvelusta ei ole tällaisessa tilanteessa kuitenkaan kysymys, vaan Bigbank tarjoaa nimenomaan ratkaisua pienempien lainojen maksamisesta kerralla.

Yksin hakevana voit saada BigBankilta lainaa jopa 20 000 euroa. Jos haet lainaa haetaan yhdessä puolison kanssa, voi lainasumma olla jopa 50 000 euroa. Yhdessä hakevien kohdalla Bigbank voi myös tarjota hieman matalampaa korkoa.

Hae BigBank lainaa

Bigbank verkkopankki – tulossa lisäominaisuuksia!

Bigbank verkkopankki on itsepalvelusivu, jossa voit viimeistellä lainahakemuksesi. Tänne sinut ohjataan automaattisesti lainahakemuksesi viimeistelyvaiheessa. Bigbank verkkopankki on paikka, jossa voit esimerkiksi allekirjoittaa sopimukset sähköisesti.

Tällä hetkellä verkkopankin palveluihin kuuluu myös lainahakemuksen etenemisen seuraaminen. Jatkossa verkkopankkiin ollaan lisäämässä uusia ominaisuuksia, joista mekin kerromme sitten välittömästi! Kulutusluottovertailu osoittaa, että Bigbank on ensiluokkainen myös lisäominaisuuksiensa osalta.

Esimerkkilaskelmat Bigbank -lainasta

Bigbankilla maksuaikaa saat parhaimmillaan jopa 10 vuotta. Lainan voi  kuitenkin aina maksaa pois myös nopeammalla tahdilla, eikä tästä koidu sinulle mitään ylimääräisiä kuluja. 1 000 – 3 000 euron lainoissa ei ole lainkaan avaus- tai sopimusmaksuja. Myöskään kuukausimaksuja ei veloiteta, maksat siis ainoastaan korkoa ja lainattua summaa takaisin.

Asiakas lainaa Bigbankilta 9 000 euroa. Takaisinmaksuajaksi on sovittu 5 vuotta. Korko lainalle on 7,85 %. Sopimusmaksu tälle lainalle on 49 euroa, tilinhoitomaksu 8 euroa kuukaudessa ja todellinen vuosikorko 10,39 %.

Takaisinmaksettavaa tällaiselle lainasummalle kertyy 11 390,40 euroa. Muista, että lainan korko määräytyy kuitenkin aina henkilökohtaisesti.

Bigbank -lainan hakeminen

Aivan ensimmäisenä sinun tulee tietenkin täyttää lainahakemus. Voit itse nopeuttaa hakemuksen käsittelyä lähettämälle jo hakemuksen täytön yhteydessä palkkalaskelmasi tai eläkepäätöksesi. Lähetit näistä kumman tahansa, tulee niistä selvitä tulot viimeiseltä kolmelta (3) kuukaudelta.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat vastauksen heti. Kun saat alustavan lainatarjouksen, tarkista vielä, että kaikki tiedot ovat oikein. Jos tässä vaiheessa sinulta pyydetään vielä liitteitä, lähetä ne. Jälkikäteen lähetettävät liitteet lähetetään osoitteeseen liitteet@bigbank.fi.

Bigbank kulutusluotto hyväksytty! Mitä sitten tapahtuu?

Kun Bigbank kulutusluotto hakemuksesi on lähetetty ja liitteet käsitelty, saat Bigbankilta lopullisen lainatarjouksen. Tämän pääset allekirjoittamaan Bigbankin verkkopankissa (lisätietoa alempana). Sähköinen allekirjoittaminen tapahtuu käyttämällä omia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Myönnetty lainasumma maksetaan sinä arkipäivänä, jona allekirjoitettu lainasopimus ja sen liitteet ovat saapuneet ja Bigbank sopimuksen hyväksynyt. Lainasumma näkyy tililläsi 1 – 2 pankkipäivän kuluessa.

Bigbank lainatakuu
Kuvakaappaus: BigBank 2020

Bigbank ja säästäminen

Bigbankilla voit myös säästää. Lainojen lisäksi yhtiö tarjoaakin turvaa säästöillesi. Bigbankin määräaikaistalletuksissa on Suomen markkinoiden toiseksi parhaat korot! Asiaa voit tarkastella lähemmin Kauppalehden tekemästä määräaikaistalletusten vertailusta.

Talletusten korot ovat Bigbankin kohdalla siis yhdet markkinoiden parhaista. Tämä toteutuu vähintään 12 kuukauden mittaisten talletusten kohdalla. Bigbankilla talletusten tuotto on kiinteä – se ei siis ole riippuvainen rahoitusmarkkinoista ja niiden heilahteluista. Toisin sanoen, sinun ei missään vaiheessa tarvitse seurata korkojen tai osakkeiden hintoja. Yksinkertaista!

Bigbank asiakaspalvelu

Bigbankin asiakaspalvelu on paikalla joka arkipäivä kello 9:00 – 16.30 välisenä aikana. Toistaiseksi Bigbankilla ei ole tarjolla live chatia, vaan asiakaspalvelu tavoitetaan perinteisemmin soittamalla. Asiakastukeen voit toki olla yhteydessä myös sähköpostitse. Jos Bigbank kulutusluotto aiheuttaa kysyttävää, ole yhteydessä asiakaspalveluun – sieltä saat etsimäsi vastaukset!

 • Puhelinnumero Bigbankin asiakaspalveluun on 09 4259 9691.
 • Bigbankin asiakaspalvelun sähköpostiosoite on info@bigbank.fi.

Hae BigBank kulutusluottoa tästä!

Ajankohtaista

31.03.22 Lainan kilpailuttaminen kokemuksia

Kokemuksia Lainan Kilpailutuksesta

Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua uuvuttavalta, sillä pankkeja ja rahoituslaitoksia on tänä päivänä markkinoilla hirmuinen määrä. Onneksi ....
Lue lisää...
14.12.21 Lainan koron tarkistaminen

Tarkista Lainojesi Korot

Jos olet ottanut kulutusluottoa viimeisen vuoden tai puolentoista vuoden aikana, on nyt hyvä hetki tehdä tilannekatsaus. Ovatko lainojesi korot pysynyt ....
Lue lisää...
08.04.21 Kotimaan Energia sähkösopimus

Kotimaan Energialta 50 € etu Giganttiin

Nyt jos koskaan on fiksua vaihtaa sähkösopimusta! Kun valintasi on Kotimaan Energia sähkösopimus, ja tilaat Netto Diilin, saat käyttöösi erityisen ....
Lue lisää...
28.10.20 Lapselle sijoittaminen kuvattu lapsella, joka katsoo kaukoputkella kauas

Lapselle sijoittaminen

Lapselle säästäminen on jo monelle täysin itsestään selvä asia. Rahaa laitetaan pääasiassa pankkien säästötileille. Tänä päivänä, kun ....
Lue lisää...
02.05.20 Remontti koronassa

Nyt on enemmän aikaa remontille

Korona on ollut sivustollammekin käsitellyssä jo useampaan otteeseen. Pandemian vaikutukset ulottuvat käytännössä kaikkiin elämämme ....
Lue lisää...
29.04.20 Korkokaton muutos kuvattu prosenteilla

Korkokaton muutos astuu voimaan

Hallitus on esittänyt eduskunnalle kuluttajansuojalain 7 luvun väliaikaista muuttamista. Esityksen pääasiallinen sisältö koskee kulutusluottoja ja ....
Lue lisää...
28.04.20 Koronan vaikutus yrittäjälle

Korona yrittäjien näkökulmasta

Koronan negatiiviset vaikutukset yrittäjiin Suomessa ovat olleet jo lyhyessä ajassa todella rajuja. Toisaalta juuri nyt on tilaa myös uusille ....
Lue lisää...
10.04.20 Euribor koron nousu kuvattuna nuolillla

Euriborit rajussa nousussa

Onko sinulla asuntolainaa? Huolettaako nykyinen maailmantilanne ja jäljellä oleva velka asunnosta? Tilanne on monin tavoin epävarma sekä asunnon ....
Lue lisää...
09.04.20 Helpot säästövinkit

Säästövinkkejä kevääseen

Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustilanne on vaikuttanut myös meidän suomalaisten arkeen merkittävällä tavalla. Monen kohdalla taloushuolet ovat ....
Lue lisää...
07.04.20 Kymmenen prosenttia kuvaamassa kymmenen prosentin korkokatto muutosta

Kymmenen prosentin korkokatto

Viime viikolla kuului hallituksen tasolta suoraan sanottuna kummia. Se esitti, että koronaepidemian ajaksi kulutusluotoille tulee asettaa kymmenen ....
Lue lisää...
30.03.20 Puskurirahasto laskettavana

Puskurirahasto

Olet varmasti kuullut termin puskurirahasto. Siitä tuntuvat puhuvan kaikki: lehdet, sijoittajat, erilaiset rahoitukseen liittyvät blogit ja sivustot ....
Lue lisää...
23.03.20 Koronan vaikutukset lainaan

Koronan vaikutukset lainan saamiseen

Koronavirus on tällä hetkellä kaikkien mielessä, eikä ihme. Sen vaikutukset ovat jo nyt poikkeuksellisen ankaria niin yksittäisen ihmisen kuin ....
Lue lisää...
02.03.20 Säästäminen lapselle

Rahan säästäminen lapselle

Tässä artikkelissa tarkastellaan pesämunan kokoamista lapsen tulevaisuuden varalla. Perinteisen pankkitilille säästämisen lisäksi moni sijoittaa ....
Lue lisää...
28.02.20 Osakesäästötili kuvattuna nuolella

Uusi osakesäästötili

13.3.2019 tehdyllä eduskunnan päätöksellä uudet osakesäästötilit tulevat kuluttajien saataville (Pörssisäätiö 2019) 1.1.2020 lähtien, ....
Lue lisää...
11.10.19 Veronpalautusten maksu kuvattuna tietokoneella ja miehellä

Veronpalautusten maksu

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Velkaantuminen nousussa, pariskunta huolissaan

Suomalaisten velkaantuminen

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto kuvattu kolikkopinolla

Korkokatto 2019

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Lumipallo kuvastamassa lumipallotekniikka lyhennystapaa

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky kuvattuna laskelmilla

Lainan Takaisinmaksukykyyn Vaikuttavia Asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
22.02.19 Kalenteri ja tietokone, joiden avulla lainan lyhentäminen onnistuu

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Iloinen nainen, joka on kokeillut, miten pienlainojen yhdistäminen onnistuu

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
13.04.22 Lainojen kilpailuttajat

Parhaat Lainan Kilpailuttajat Suomessa

Lainan kilpailuttajat ovat nykyisin todella suosittuja yhtiöitä myös meillä Suomessa. Tätä ei tarvitse ihmetellä – toimivathan ne ....
Lue lisää...
07.02.19 Tytöt miettivät, mitä tilimuotoinen kulutusluotto voisi heille tuoda

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko kuvattuna nuolella

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...