Revolut Suomessa

Muu Eurooppa on kuhissut uudenlaisesta maksupalvelusta jo pidemmän aikaa, mutta vasta nyt sen kaiut ovat rantautuneet myös tänne. Onko tosiaan Revolut Suomessa? Kyllä, se on jo täällä! Revolut on täysin uudenlainen maksusovellus, joka tuo sinulle monenlaisia etuja.

Ota Revolut käyttöön!

Revolutin etuihin lukeutuvat mm. maksuttomat rahansiirrot ulkomaille. Myös rahan käyttö ulkomailla on sinulle maksutonta. Tilin avaaminen vie vain muutaman minuutin, ja saat käyttöösi huikean sisäisen budjetoinnin työkalun. Voit myös pyöristää kaikki tekemäsi korttimaksut lähimpään kokonaislukuun.

Vaihtorahat siirretään suoraan säästöön. Revolutin myötä saat myös edullisen vakuutuksen käyttöösi. Revolut ei veloita sinulta mitään piilokuluja, eikä se käytä myöskään kalliita vaihtokursseja. Ei siis ihme,. että jo yli 11 miljoonaa ihmistä ympäri maailman käyttävät tätä palvelua!

Revolut – mistä tässä oikein on kysymys?

Revolut on kännykkäpankki, eikä mikä tahansa kännykkäpankki. Se on yksi markkinoiden nopeimmin kasvavista tämän alan yrityksistä. Jo vuonna 2018 yhtiön arvo ylitti 1,5 miljardia euroa. Samana vuonna se kävi esittäytymässä myös meillä Suomessa.

Revolutin Pohjoismaiden maajohtaja Espen Myklebust on sitä mieltä, ettei perinteisiä pankkeja tarvita pian lainkaan (Yle 2018). Se voi hyvinkin pitää paikkansa, sillä nykyään yhä useampi kuluttaja valitsee pankkiasioiden hoitamisen puhelimella ja kaikki maksut muovikortilla. Revolutin kaltaisten palveluiden onkin melko helppo nähdä syrjäyttävän perinteisten pankkien palvelut, ennemmin tai myöhemmin.

Revolut on siis mobiilipankki, joka tarjoaa sinulle mullistavan sovgelluksen. Sen kautta voit hoitaa käytännössä melkeinpä kaikki pankkitarpeesi. Vuonna 2018 Revolutilla oli jo 5 000 käyttäjää Suomessa (Yle 2018), ja tänä päivänä tuo määrä on varmasti jo moninkertaistunut.

Miten Revolutin saa käyttöön?

Nerokas mobiilipankki on käytettävissäsi vain muutamissa minuuteissa. Saat asennettua sovelluksen joko AppStoresta tai Play Kaupasta. Sovelluksen lataamisen saat aloitettua myös Revolutin omilta sivuilta, josta saat puhelimeesi latauslinkin.

Kun olet ladannut Revolutin ja valinnut sinulle sopivan suunnitelman, tulee sinun vahvistaa henkilöllisyytesi. Tähän vaaditaan mm. kopio kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta sekä kotiisi nimelläsi tulleesta laskusta. Lisätietoja saat Revolutilta.

Hanki latauslinkki!

Oman Revolut-suunnitelman valitseminen

Revolutilla on tällä hetkellä yhteensä kolme erilaista suunnitelmaa, joista voit valita omasi. Standard on perustason palvelu, joka ei sisällä kuukausimaksua. Premium ja Metal sen sijaan ovat kuukausimaksullisia palveluita, mutta niissä myös ominaisuuksia on perustasoa huomattavasti enemmän.

Standard: 0 euroa/kk

Perustasolla saat käyttöösi ilmaisen tilin Iso-Britanniassa, sekä maksuttoman eurooppalaisen IBAN-tilin. Voit kuluttaa yli 150 valuuttaa pankkien välisillä kursseilla. Voit myös vaihtaa 30 erilaista fiat-valuuttaa, ja maksimissaan tätä voit tehdä jopa 6 000 eurolla kuukaudessa. Pankkiautomaattinostot ovat tällä tasolla täysin kuluttomia aina 200 euroon saakka.

Premium: 7,99 euroa/kk

Tällä tasolla saat myös ilmaisen tilin Iso-Britanniassa, maksuttoman eurooppalaisen IBAN-tilin ja 150 valuutan kuluttamisen pankkien vaihtokursseilla. 30 fiat-valuutalle ei ole tällä tasolla kuukausirajoitusta lainkaan, vaan voit vaihtaa valuuttaa rajattomasti. Pankkiautomaattinostot ovat sinulle kuluttomia 400 euroon saakka.

Tällä tasolla saat myös muita ominaisuuksia käyttöösi:

 • kansainvälinen sairaanhoitovakuutus
 • vakuutus viivästyneiden lentojen ja matkatavaroiden varalle
 • pikatoimitus korteille
 • nopeampi asiakaspalvelu
 • 5 eri kryptovaluuttaa nopeasti ulottuvillasi
 • Premium-kortti, joka on ulkoasultaan ainutlaatuinen
 • kertakäyttöiset virtuaalikoritt
 • lennon myöhästyessä yli tunnin, sinä ja ystäväsi pääsette ilmaiseksi loungeen.

Metal 13,99 euroa/kk

Metal-suunnitelmassa peruspalvelut ovat samanlaiset kuin aikaisemmissa. Pankkiautomaattinostoja saat maksuttomasti 600 euroon saakka kuukaudessa. Tällä tasolla tarjolla ovat myös Premium-tasolta tutut sairaanhoitovakuutukset, virtuaalikortit ja ilmainen sisäänpääsy lentokentän loungeen lennon myöhästyessä.

Metal-tason muita ominaisuuksia ovat 

 • Ainutlaatuinen Revolut Metal-maksukortti
 • LoungeKey-lippu
 • Käteispalautus jopa 0,1% Euroopassa tehdyistä korttimaksuista
 • Käteispalautus jopa 1% Euroopan ulkopuolella tehdyistä korttimaksuista
 • Oma assistenttipalvelu, joka auttaa hallinnoimaan elämäntyyliäsi

Revolut kortin hankkiminen

Toimiiko Revolut Suomessa eri korteilla? Kyllä. Revolutilla on sekä virtuaalinen että oma fyysinn kortti. Pientä lisämaksua vastaan saat tilattua Revolut-korttisi sovelluksen kautta. Kun olet sovelluksessa, tulee sinun vain valita Kortit-välilehti, ja tilata fyysinen korttisi.

 • Standard-kortti: peruskortti, joka on saatavilla kuukausimaksuttomassa suunnitelmassa
 • Premium-kortti: valittavissa yksilöllisiä Premium-korttimalleja
 • Metal-kortti: valittavissa yksilöllisiä Premium-korttimalleja, toimitus pikana

Tavallisesti Revolut-korttisi lähetetään sinulle jo tilaustasi seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika on maksimissaan yhdeksän päivää, ja pikatoimituksissa neljä.

Voit myös tilata virtuaalikortin. Sitä et voi koskaan kadottaa, kuten fyysisen kortin kanssa voi käydä. Aivan kuten fyysinen kortti myös virtuaalinen vaihtoehto tilataan suoraan sovelluksen kautta. Heti, kun olet valinnut virtuaalisen kortin, voit aloittaa verkko-ostosten teon.

Oli Revolut-suunnitelmasi sitten mikä tahansa, voit hallinnoida sen toimintaa kattavasti. Voit esimerkiksi poistaa käytöstä pyyhkäisymaksut tai vaikkapa pankkiautomaattinostot. Korttiin on myös mahdollista asettaa sijantiin perustuva suojaus. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli korttia käytetään muualla kuin missä itse olet, maksut estetään Revolutin toimesta automaattisesti. Kortin käytöstä ja estämisestä ilmoitetaan välittömästi myös sinulle.

Avaa Revolut-tili!

Rahan lähettäminen ja pyytäminen Revolutilla

Revolutin avulla voit lähettää ja pyytää rahaa ystäviltäsi vain yhdellä painalluksella. Rahan siirtämisestä on tehty hieman tavallista hauskempaa, kun voit liittää siirtoihin myös kuvia, erilaisia huomautuksia ja jopa GIF-tiedostoja!

Revolut Suomessa on maksutapana jotakin, jollaista tavalliset pankit ja vaikkapa niiden luottokortit eivät ole ainakaan toistaiseksi voineet tarjota. Kokeile palvelua ja totea sen nerokkuus itse!

Pyöristä vaihtorahat ylös ja aloita säästäminen Revolutilla

Revolutilla säästäminen on tehty helpoksi. Aina, kun käytät ostokseen Revolut-korttia, järjestelmä pyöristää summan automaattisesti lähimpään kokonaislukuun. Ostoksesi ja pyöristetyn summan erotus talletetaan tämän jälkeen Vault-nimiseen säästökassaan. 

Vaultiin voit säästää myös toistuvien maksujen avulla. Voit halutessasi määrittää Vaultiin viikoittaisen tai kuukausittaisen maksun, jolloin tietty rahasumma lähetetään aina automaattisesti säästöön.

Revolutin budjettisuunnittelija

Revoutin käyttö on uskomattoman helppoa ja kätevää. Budjettisuunnittelija on loistava palvelu, jonka avulla saat määritettyä kuukausibudjetin esimerkiksi päivittäistavaroiden ostoksille tai vaikkapa ravintoloissa käymiselle. Budjetin määritteleminen tapahtuu Revolutissa hetkessä.

Rahojen käyttöä seurataan reaaliajassa, joten pysyt koko ajan kärryillä siitä, miten kulutat ja mihin. Näin sinun on myös huomattavasti helpompi pysyä omissa tavoitteissasi kulujen suhteen.

Budjettisuunnittelijalla näet yhdellä vilkaisulla sen, mihin rahasi ovat menneet. Revolutin Analyysi-nimiseltä välilehdeltä voit nähdä kaikki maksusi erilaisissa kategorioissa. Jokaiseen kategoriaan käyttämäsi rahat näytetään aina prosentteina.

Voiko Revolutilla maksaa myös toistuvia maksuja, kuten vuokran?

Kyllä, voit maksaa myös toistuvia maksuja Revolutin avulla, oli se sitten vuokra tai vaikkapa puhelinlasku. Toistuvan maksun määrittäminen vie alle minuutin, ja edellyttää vain muutamaa painikkeen painallusta.

Revolut Suomessa: turvallisuus

Revolutin käyttö voi tuntua epäilyttävältä, sillä me suomalaiset kuluttajat olemme tottuneet vain perinteisten pankkien palveluihin. Revolut on kuitenkin täysin turvallinen maksujärjestelmä.

 • Revolutin henkilökunta ei koskaan kysele sinulta PIN-koodiasi tai muita salasanoja.
 • Mikäli Revolut ottaa sinuun yhteyttä, tekee se sen ainoastaan sovelluksen sisäisten toimintojen kautta.
 • Revolut kannustaa sinua käyttämään aina sovelluksen uusinta versiota.
 • Revolutin tukipalvelut eivät ole saatavilla sosiaalisessa mediassa tai yhteistyökymppaneiden, kuten meidän, välityksellä.

Revolut käyttää myös sormenjälkitunnistusta, muokattavia ominaisuuksia, kertakäyttöisiä virtuaalikortteja sekä Sherlock-petostentorjuntajärjestelmää.

Yhteenveto

Revolut on yksi markkinoiden kiinnostavimmista ja trendikkäimmistä mobiilipankeista. Se on saavuttanut varsin lyhyessä ajassa hurjan suosion Euroopassa.  Vaikka Revolut Suomessa ei vielä aivan yhtä suosittua olekaan kuin muualla, tulee se mitä suurimmalla todennäköisyydellä valloittamaan kuluttajat myös meillä.

Siirry Revolutille nyt!

Lähteet:

Revolut. 2020. Viitattu 7.4.2020. Saatavilla: https://www.revolut.com/fi-FI/.

Yle. 16.9.2018. ”Valtaamme pankkialan Suomessa” – brittiläinen miljardiyhtiö astui rehvakkaasti julkisuuteen. Viitattu 7.4.2020. Saatavilla: https://yle.fi/uutiset/3-10397197.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä Revolut on?

Kyllä, Revolutia voit käyttää myös Suomessa. Saat palvelusta sekä fyysisen että virtuaalisen maksukortin. Revolutin käytön aloitus on maksutonta ja nopeaa.

Käykö Revolut Suomessa?

Revolut on helppokäyttöinen mobiilipankki, joka tarjoaa sinulle mm. maksuttomia automaattinostoja, kätevän maksukortin ja monia muita huippuetuja. Revolutin suosio Suomessa kasvaa nopeasti.

Onko Revolut ilmainen?

Revolutilla on kolme eri suunnitelmaa: Standard, Premium ja Metal. Standard on maksuton, ja sisältää sekin mm. maksukortin sekä ilmaiset automaattinostot 200 euroon saakka.

Onko Revolut turvallinen maksutapa?

Kyllä, Revolut on luotettava. Se käyttää mm. sormenjälkitunnistusta, sisältää muokattavia ominaisuuksia, ja käyttää Sherlock-petostentorjuntajärjestelmää. Jokaisen käyttäjän tulee myös vahvistaa henkilöllisyytensä Revolutille.

Miten henkilöllisyys vahvistetaan Revolutille?

Sinun tulee lähettää Revolutille henkilöllisyystodistuksestasi selkeä kuva. Siitä tulee näkyä kaikki yksityiskohdat. Revolutin profiilin tietosi tulee täsmätä lähettämiesi asiakirjojen tietoihin. Kaikkien lähettämiesi asiakirjojen tulee olla enintään 3 kuukautta vanhoja.

Ajankohtaista

31.03.22 Lainan kilpailuttaminen kokemuksia

Kokemuksia Lainan Kilpailutuksesta

Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua uuvuttavalta, sillä pankkeja ja rahoituslaitoksia on tänä päivänä markkinoilla hirmuinen määrä. Onneksi ....
Lue lisää...
14.12.21 Lainan koron tarkistaminen

Tarkista Lainojesi Korot

Jos olet ottanut kulutusluottoa viimeisen vuoden tai puolentoista vuoden aikana, on nyt hyvä hetki tehdä tilannekatsaus. Ovatko lainojesi korot pysynyt ....
Lue lisää...
08.04.21 Kotimaan Energia sähkösopimus

Kotimaan Energialta 50 € etu Giganttiin

Nyt jos koskaan on fiksua vaihtaa sähkösopimusta! Kun valintasi on Kotimaan Energia sähkösopimus, ja tilaat Netto Diilin, saat käyttöösi erityisen ....
Lue lisää...
28.10.20 Lapselle sijoittaminen kuvattu lapsella, joka katsoo kaukoputkella kauas

Lapselle sijoittaminen

Lapselle säästäminen on jo monelle täysin itsestään selvä asia. Rahaa laitetaan pääasiassa pankkien säästötileille. Tänä päivänä, kun ....
Lue lisää...
02.05.20 Remontti koronassa

Nyt on enemmän aikaa remontille

Korona on ollut sivustollammekin käsitellyssä jo useampaan otteeseen. Pandemian vaikutukset ulottuvat käytännössä kaikkiin elämämme ....
Lue lisää...
29.04.20 Korkokaton muutos kuvattu prosenteilla

Korkokaton muutos astuu voimaan

Hallitus on esittänyt eduskunnalle kuluttajansuojalain 7 luvun väliaikaista muuttamista. Esityksen pääasiallinen sisältö koskee kulutusluottoja ja ....
Lue lisää...
28.04.20 Koronan vaikutus yrittäjälle

Korona yrittäjien näkökulmasta

Koronan negatiiviset vaikutukset yrittäjiin Suomessa ovat olleet jo lyhyessä ajassa todella rajuja. Toisaalta juuri nyt on tilaa myös uusille ....
Lue lisää...
10.04.20 Euribor koron nousu kuvattuna nuolillla

Euriborit rajussa nousussa

Onko sinulla asuntolainaa? Huolettaako nykyinen maailmantilanne ja jäljellä oleva velka asunnosta? Tilanne on monin tavoin epävarma sekä asunnon ....
Lue lisää...
09.04.20 Helpot säästövinkit

Säästövinkkejä kevääseen

Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustilanne on vaikuttanut myös meidän suomalaisten arkeen merkittävällä tavalla. Monen kohdalla taloushuolet ovat ....
Lue lisää...
07.04.20 Kymmenen prosenttia kuvaamassa kymmenen prosentin korkokatto muutosta

Kymmenen prosentin korkokatto

Viime viikolla kuului hallituksen tasolta suoraan sanottuna kummia. Se esitti, että koronaepidemian ajaksi kulutusluotoille tulee asettaa kymmenen ....
Lue lisää...
30.03.20 Puskurirahasto laskettavana

Puskurirahasto

Olet varmasti kuullut termin puskurirahasto. Siitä tuntuvat puhuvan kaikki: lehdet, sijoittajat, erilaiset rahoitukseen liittyvät blogit ja sivustot ....
Lue lisää...
23.03.20 Koronan vaikutukset lainaan

Koronan vaikutukset lainan saamiseen

Koronavirus on tällä hetkellä kaikkien mielessä, eikä ihme. Sen vaikutukset ovat jo nyt poikkeuksellisen ankaria niin yksittäisen ihmisen kuin ....
Lue lisää...
02.03.20 Säästäminen lapselle

Rahan säästäminen lapselle

Tässä artikkelissa tarkastellaan pesämunan kokoamista lapsen tulevaisuuden varalla. Perinteisen pankkitilille säästämisen lisäksi moni sijoittaa ....
Lue lisää...
28.02.20 Osakesäästötili kuvattuna nuolella

Uusi osakesäästötili

13.3.2019 tehdyllä eduskunnan päätöksellä uudet osakesäästötilit tulevat kuluttajien saataville (Pörssisäätiö 2019) 1.1.2020 lähtien, ....
Lue lisää...
11.10.19 Veronpalautusten maksu kuvattuna tietokoneella ja miehellä

Veronpalautusten maksu

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Velkaantuminen nousussa, pariskunta huolissaan

Suomalaisten velkaantuminen

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto kuvattu kolikkopinolla

Korkokatto 2019

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Lumipallo kuvastamassa lumipallotekniikka lyhennystapaa

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky kuvattuna laskelmilla

Lainan Takaisinmaksukykyyn Vaikuttavia Asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
22.02.19 Kalenteri ja tietokone, joiden avulla lainan lyhentäminen onnistuu

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Iloinen nainen, joka on kokeillut, miten pienlainojen yhdistäminen onnistuu

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
13.04.22 Lainojen kilpailuttajat

Parhaat Lainan Kilpailuttajat Suomessa

Lainan kilpailuttajat ovat nykyisin todella suosittuja yhtiöitä myös meillä Suomessa. Tätä ei tarvitse ihmetellä – toimivathan ne ....
Lue lisää...
07.02.19 Tytöt miettivät, mitä tilimuotoinen kulutusluotto voisi heille tuoda

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko kuvattuna nuolella

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...