Yrityslainojen Kilpailutus

Melkeinpä jokaisella yrityksellä tulee elinkaarensa aikana eteen sellaisia tilanteita, joissa lisärahoitukselle voi olla tarvetta. Yritys voi tarvita lisärahoitusta esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen, toiminnan kasvattamiseen tai vaikkapa rikki menneen kaluston uusimiseen. Tavallisesti yritykset hakevat tällaisissa tilanteissa kotimaisen, perinteisen pankin puoleen. Muut vaihtoehdot jätetään silloin kokonaan selvittämättä, ja yrityslainojen kilpailutus jää näin tekemättä kokonaisvaltaisesti.

Onneksi nykyään tilanne on yrityslainojen osalta jo muuttunut jonkin verran. Suurten ja tunnettujen pankkien lisäksi rahoitusta tarjoaa myös monta muuta erilaista rahoituslaitosta. Jos yrityksesi tarvitsee lisärahoitusta, on yrityslainojen kilpailuttaminen viisasta. Tilanteesta riippuen, yrityksesi voi saada lainaa 1000 eurosta jopa 100 000 euroon saakka. Yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle joustavia maksuaikoja.

Kilpailuta Yrityslaina Näillä Yhtiöillä

Yrityslainan Kilpailutus

Yrityslainan kilpailutus, kuten mikä tahansa muukin lainan kilpailutus, tapahtuu nykyään varsin yksinkertaisesti ja nopeasti, sillä kaikki hoituu kätevästi verkossa. Jotta yrityslainaa voidaan myöntää yrityksellesi, tulee sinun vain täyttää perustietoja yrityksestä sekä lainantakaajasta, joka voit olla myös sinä itse.

Alustavan yrityslainatarjouksen voit saada nopeasti verkossa. Lainanhakemukseen tekeminen vie vain muutamia minuutteja ja alustava tarjous saapuu tavallisesti jopa samana päivänä. Muistathan, että yrityslainatarjousten pyytäminen ei vielä sellaisenaan sido sinua mihinkään, ja se on myös täysin maksutonta.

Yrityslainojen kilpailutus on tänä päivänä ilahduttavan helppoa, kun enää ei tarvitse ravata eri pankkien ja rahoituslaitosten välissä. Sen sijaan voit saada tarjouksia suoraan netistä. Monet yhteistyökumppanimme käsittelevät kaikki ennen kello 16:00 tehdyt hakemukset samana päivänä. Parhaassa tapauksessa voit saada rahat yrityksesi tilille jopa vielä saman päivän aikana, viimeistään kuitenkin seuraavana arkipäivänä.

Yrityslainan Kilpailuttaminen – Näin Prosessi Kulkee Eteenpäin

Luottoluotto.fi:llä on monta loistavaa yhteistyökumppania, joiden kautta yrityslainojen kilpailutus tapahtuu vaivattomasti ja kuluttomasti. Sinulta ei vaadita tässä prosessissa suurta vaivannäköä: kaivat vain esille y-tunnuksen ja tärkeimmät tiedot tulevan yrityslainan takaajasta. Tämä kannattaa tehdä heti, sillä se voi nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä merkittävästi.

Vakuudettomien Yrityslainojen Kilpailutus

Kun haet yrityslainaa ilman vakuuksia, kannattaa siis aina kilpailuttaa. Älä koskaan hae tarjousta vain yhdestä paikasta, äläkä myöskään hyväksy heti ensimmäistä saamaasi tarjousta. Mikäli hätiköit tässä, saatat valita aivan liian kalliin lainan.

Miten Yrityslainojen Kilpailuttaminen Tehdään?

 1. Valitse yrityslainojen kilpailutus palvelu sivultamme.

  Suosittelemme sinulle vain luotettavia yhtiöitä, jotka ovat Suomessa hyväksyttyjä, virallisia rahoitusalan toimijoita.

 2. Täytä yrityslainahakemus.

  Sivustoilta löydät näppärän lomakkeen, johon sinun tulee täyttää pyydetyt tiedot.

 3. Vastaanota yrityslainatarjouksia.

  Tarjouksia alkaa saapumaan sähköpostiosoitteeseesi miltei välittömästi. Voit vertailla saatuja tarjouksia rauhassa ja valitset vasta sitten niistä sopivan.

 4. Tunnistaudu pankkitunnuksilla ja lähetä vielä lisätiedot jos niitä pyydetään.

  Tämän jälkeen homma on sillä selvä.

 5. Näet rahat yrityksesi tilillä.

  Rahat voivat saapua tilillesi jopa saman päivän aikana.

Mitä Ottaa Huomioon?

Kuten arvata saattaa, on jokaisella yrityksellä toisista poikkeavia tilanteita. Juuri tästä syystä on erityisen tärkeää, että yrityslainojen kilpailuttaminen tehdään ennen kuin lainatarjouksia lähdetään hyväksymään. Yhteistyökumppanimme toimivat luotettavasti ja ne pyrkivät parhaansa mukaan tukemaan yrityksiä kehittämään toimintaedellytyksiään.gfhbhfgh

Yrityslainan kilpailutus voi säästää sinulle sievoisia summia rahaa. Tässä osiossa kerromme sinulle seikkoja, joita on hyvä ottaa huomioon kilpailutuksessa. Selvitä nämä:

 1. Kuinka paljon tarvitset yrityslainaa todellisuudessa
 2. Muista vertailla lainatarjouksia huolellisesti
 3. Tutustu lainatarjousten ehtoihin tarkasti
 4. Tarkastele tarjouksia kokonaisuuksina
Yrityslainojen kilpailutus

Tarvittavan Yrityslainan Määrä

Yritysten tulisi aina suunnitella toimintansa mahdollisimman tarkasti ja useimmat näin tekevätkin. Tästä huolimatta eteen saattaa tulla tilanne, jossa oma pääoma ei ole riittävää esimerkiksi yrityksen toiminnan kasvattamiseen tai rikkoutuneen kaluston korvaamiseen tai huoltamiseen.

Koska yrityslaina luonnollisesti maksaa, on sinun tärkeä laskea tarkasti todellinen tarve yrityslainalle. Et varmastikaan halua ottaa liikaa lainaa, koska se tulee kokonaiskuvaa tarkastellessa yrityksellesi kalliiksi.

Vertaile Yrityslaina Tarjouksia

Oma luottopankki ei aina välttämättä ole se taloudellisesti paras vaihtoehto. Toki omasta pankista kannattaa pyytää tarjousta, mutta sitä ei kannata hyväksyä tutustumatta ensin muihin vaihtoehtoihin. Yrityslainojen kilpailuttaminen kannattaa siis ehdottomasti tehdä aina, vaikka kyseessä olisi pienempikin summa.

Lainatarjousten Ehtoihin Tutustuminen

Sinun ei tarvitse olla talousalan ekspertti, jotta ymmärrät lainatarjouksia. Aiheeseen on silti hyvä tutustua kunnolla itse, jotta ymmärrät varmasti mikä saaduista yrityslainatarjouksista on aidosti kannaltasi se edullisin vaihtoehto. Mitä sinun sitten tulisi tietää? Ainakin todellisen vuosikoron ja nimellisen vuosikoron erot ja muiden kulujen merkitys.

Yrityslainatarjous saattaa ensin näyttää todella edulliselta, mutta erilaiset piilokulut saattavat yllättää jos et tutustu niihin tarkasti ensin. Takaisin maksettavan summan suuruuteen vaikuttaa itse asiassa monta asiaa.

Kokonaiskuvan Hahmottaminen

Halvin kuukausierä yrityslainalle ei välttämättä ole se kaikista paras vaihtoehto. Kokonaiskustannukset ovat ne seikat, joihin sinun tulisi kiinnittää eniten huomiota. 

Mitä pidemmälle ajanjaksolle olet hakenut takaisinmaksuaikaa, sitä pienempi kuukausierä tyypillisesti on. Vastaavasti, jos maksat yrityslainan takaisin lyhyellä ajanjaksolla, sitä suurempia kuukausierät ovat. Toisaalta jälkimmäisessä vaihtoehdossa kokonaiskustannukset ovat pienemmät.

Haastavaa yrityslainatarjousten vertailu voi toisinaan olla, sillä esimerkiksi nimelliskorko voi yhdessä tarjouksessa olla todella edullinen, mutta kun kaikki lisäkulut otetaan huomioon, on se sittenkin yhtäkkiä kaikista tarjouksista se kallein vaihtoehto. Vuosikorko on siis se, mitä sinun kannattaa aivan ensimmäiseksi tuijottaa. Se on nimenomaan se summa, josta näet yrityslainan kokonaiskustannukset.

Miksi Yrityslainan Kilpailutus Kannattaa?

Yrityslainan kilpailuttaminen on mitä loistavin tapa saada vertailuun monta erilaista tarjousta. Nykyään tämä kaikki on tosiaan ilahduttavan helppoa ja nopeaa, kun enää ei tarvitse sopia tapaamisia kymmenittäin eri rahoituslaitosten ja pankkien kanssa. Parhaimmillaan yrityslainatarjouksia alkaa saapua sinulle jo samana päivänä siitä, kun olet lähettänyt hakemuksen.

Vaikka tämä kaikki tapahtuukin nopeasti, on sinun hyvä varata aikaa tarjousten vertailuun. Kaikki lainatarjoukset, joita saat rahoituslaitoksilta, ovat juuri sinun ja yrityksesi tietojen mukaisesti rakennettu.

Mihin Tarkoitukseen Yrityslaina Haetaan Ja Kilpailutetaan?

Yleisesti ottaen lainalle voi olla tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja. Omaan tarpeeseen sopivan löytäminen voi tuntua turhauttavalta. Yrityslainaa voit kuitenkin käyttää laajasti erilaisiin tarkoituksiin. Näitä voivat olla esimerkiksi

 • Työntekijän palkkaus
 • Materiaali- tai laitehankinnat
 • Laskujen maksaminen
 • Varaston laajentaminen
 • Toimitilojen remontti
 • Kausivaihtelun tasaus

Erilaisia Rahoitustapoja Yrityksen Hankintoihin ja Kuluihin

 • Yrityslaina
 • Laskutusrahoitus
 • Osamaksurahoitus

Olisi mahtavaa, jos kaikkien yritysten varat riittäisivät kaikissa tilanteissa erilaisiin hankintoihin sekä toiminnan kasvattamiseen. Tällainen ei kuitenkaan aina ole se tilanne. Esimerkiksi uusien yritysten voi alkuvaiheessa olla todella hankala säästää rahaa esimerkiksi uusiin laitteisiin. Silloin järkevin ja tyypillisesti myös edullisin vaihtoehto on hakea yrityslainaa.

Yrityksen kuluja ja hankintoja on mahdollista rahoittaa muutamillakin eri tavoilla. Laskurahoitus voi tarkoittaa kahta asiaa: laskusaatavien rahoittamista tai niiden myyntiä. Molemmat näistä tavoista ovat nopeita keinoja saada rahoitusta. Jos käytät näitä tapoja, yrityksesi voi saada nopeasti paremman maksuvalmiuden. Se taas vaikuttaa yrityksesi toimintaan positiivisesti.

Laskurahoituksen saamiseksi yritykselläsi tulee kuitenkin olla asiakaskunta joka on vakiintunutta. Myös luottokelpaisuuden on oltava hyvä. Pienille yrityksille laskutussaatavien myyminen ei yleensä sovellu yhtä hyvin kuin suurille ja kansainvälisille toimijoille. 

Entäpä osamaksurahoitus sitten? Sen avulla yrityksen käyttöön voidaan hankkia mm. laitteita, koneita tai kalusteita. Parhaiten tämä malli sopii sellaisille yrityksille, joilla on jo valmiiksi olemassa käsirahaa. Tyypillisesti myyjä edellyttää kauppojen yhteydessä joitakin kymmeniä prosentteja hinnasta rahana. Toisinaan myös muu arvotavara voi toimia käsirahana. Kun sopimuskausi on päättynyt, laite tai kone siirtyy kokonaan yritykselle.

Kenelle Yrityslainan Kilpailuttaminen Sopii?

Yhteistyökumppanimme auttavat yrityksiä, joiden edellytykset toimintaan ovat mallillaan. Lainaa hakevilta yrityksiltä edellytetään tiettyjä asioita, jotta yrityslaina voidaan myöntää. Yleisimpiä edellytyksiä yrityslainan saamiselle ovat mm. nämä:

 • Yrityksen tulee olla aktiivisesti toiminnassa ja sen on ollut oltava toiminnassa vähintään 6 kuukautta
 • Yrityksen kotipaikan ja yrityksen omistajien tulee olla ja asua vakituisesti Suomessa
 • Yrityksen maksuhistoriassa ei saa olla suuria maksuviiveitä
 • Luottotiedot tulee olla kunnossa

Yrityslainan Kilpailuttaminen Kannattaa Aina

Yrityslainojen kilpailutus tulisi tehdä aina ennen kuin allekirjoitat yhtäkään sopimusta. Miksi? Siksi, että yrityslainojen kilpailuttaminen voi tuoda sinulle varsin merkittävää säästöä.

Muista, että jokainen yhteistyökumppanimme tekee lainatarjoukset tapauskohtaisesti.

Yrityslainan kilpailuttaminen onnistuu ilman reaalivakuuksia. Lainatarjoukset saat näppärästi verkossa. Hakemuksen täyttämiseen tarvitaan vain yrityksesi ja lainan takaajan tiedot. Vain yhdellä hakemuksella voit saada yrityslainatarjouksia useampia sähköpostiisi vielä saman päivän sisällä. Myös muut kuin kilpailutukseen perehtyneet yhtiöt antavat tarjouksensa aina nopeasti.

Yrityslainan Kilpailuttaminen: Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi tehdä yrityslainan kilpailutus?

Yrityslainan kilpailuttaminen voi säästää sinulta suuriakin summia rahaa ja paljon aikaa. Kilpailuttaminen kannattaa myös pienemmillä summilla.

Miten yrityslainan kilpailuttaminen tehdään?

Nykyisin se tapahtuu todella helposti. Valitset vain yhteistyökumppanimme ja täytät yksinkertaisen lainahakemuksen. Sen jälkeen saat lainatarjouksia jopa minuuteissa.

Ajankohtaista

31.03.22 Lainan kilpailuttaminen kokemuksia

Kokemuksia Lainan Kilpailutuksesta

Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua uuvuttavalta, sillä pankkeja ja rahoituslaitoksia on tänä päivänä markkinoilla hirmuinen määrä. Onneksi ....
Lue lisää...
14.12.21 Lainan koron tarkistaminen

Tarkista Lainojesi Korot

Jos olet ottanut kulutusluottoa viimeisen vuoden tai puolentoista vuoden aikana, on nyt hyvä hetki tehdä tilannekatsaus. Ovatko lainojesi korot pysynyt ....
Lue lisää...
08.04.21 Kotimaan Energia sähkösopimus

Kotimaan Energialta 50 € etu Giganttiin

Nyt jos koskaan on fiksua vaihtaa sähkösopimusta! Kun valintasi on Kotimaan Energia sähkösopimus, ja tilaat Netto Diilin, saat käyttöösi erityisen ....
Lue lisää...
28.10.20 Lapselle sijoittaminen kuvattu lapsella, joka katsoo kaukoputkella kauas

Lapselle sijoittaminen

Lapselle säästäminen on jo monelle täysin itsestään selvä asia. Rahaa laitetaan pääasiassa pankkien säästötileille. Tänä päivänä, kun ....
Lue lisää...
02.05.20 Remontti koronassa

Nyt on enemmän aikaa remontille

Korona on ollut sivustollammekin käsitellyssä jo useampaan otteeseen. Pandemian vaikutukset ulottuvat käytännössä kaikkiin elämämme ....
Lue lisää...
29.04.20 Korkokaton muutos kuvattu prosenteilla

Korkokaton muutos astuu voimaan

Hallitus on esittänyt eduskunnalle kuluttajansuojalain 7 luvun väliaikaista muuttamista. Esityksen pääasiallinen sisältö koskee kulutusluottoja ja ....
Lue lisää...
28.04.20 Koronan vaikutus yrittäjälle

Korona yrittäjien näkökulmasta

Koronan negatiiviset vaikutukset yrittäjiin Suomessa ovat olleet jo lyhyessä ajassa todella rajuja. Toisaalta juuri nyt on tilaa myös uusille ....
Lue lisää...
10.04.20 Euribor koron nousu kuvattuna nuolillla

Euriborit rajussa nousussa

Onko sinulla asuntolainaa? Huolettaako nykyinen maailmantilanne ja jäljellä oleva velka asunnosta? Tilanne on monin tavoin epävarma sekä asunnon ....
Lue lisää...
09.04.20 Helpot säästövinkit

Säästövinkkejä kevääseen

Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustilanne on vaikuttanut myös meidän suomalaisten arkeen merkittävällä tavalla. Monen kohdalla taloushuolet ovat ....
Lue lisää...
07.04.20 Kymmenen prosenttia kuvaamassa kymmenen prosentin korkokatto muutosta

Kymmenen prosentin korkokatto

Viime viikolla kuului hallituksen tasolta suoraan sanottuna kummia. Se esitti, että koronaepidemian ajaksi kulutusluotoille tulee asettaa kymmenen ....
Lue lisää...
30.03.20 Puskurirahasto laskettavana

Puskurirahasto

Olet varmasti kuullut termin puskurirahasto. Siitä tuntuvat puhuvan kaikki: lehdet, sijoittajat, erilaiset rahoitukseen liittyvät blogit ja sivustot ....
Lue lisää...
23.03.20 Koronan vaikutukset lainaan

Koronan vaikutukset lainan saamiseen

Koronavirus on tällä hetkellä kaikkien mielessä, eikä ihme. Sen vaikutukset ovat jo nyt poikkeuksellisen ankaria niin yksittäisen ihmisen kuin ....
Lue lisää...
02.03.20 Säästäminen lapselle

Rahan säästäminen lapselle

Tässä artikkelissa tarkastellaan pesämunan kokoamista lapsen tulevaisuuden varalla. Perinteisen pankkitilille säästämisen lisäksi moni sijoittaa ....
Lue lisää...
28.02.20 Osakesäästötili kuvattuna nuolella

Uusi osakesäästötili

13.3.2019 tehdyllä eduskunnan päätöksellä uudet osakesäästötilit tulevat kuluttajien saataville (Pörssisäätiö 2019) 1.1.2020 lähtien, ....
Lue lisää...
11.10.19 Veronpalautusten maksu kuvattuna tietokoneella ja miehellä

Veronpalautusten maksu

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Velkaantuminen nousussa, pariskunta huolissaan

Suomalaisten velkaantuminen

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto kuvattu kolikkopinolla

Korkokatto 2019

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Lumipallo kuvastamassa lumipallotekniikka lyhennystapaa

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky kuvattuna laskelmilla

Lainan Takaisinmaksukykyyn Vaikuttavia Asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
22.02.19 Kalenteri ja tietokone, joiden avulla lainan lyhentäminen onnistuu

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Iloinen nainen, joka on kokeillut, miten pienlainojen yhdistäminen onnistuu

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
13.04.22 Lainojen kilpailuttajat

Parhaat Lainan Kilpailuttajat Suomessa

Lainan kilpailuttajat ovat nykyisin todella suosittuja yhtiöitä myös meillä Suomessa. Tätä ei tarvitse ihmetellä – toimivathan ne ....
Lue lisää...
07.02.19 Tytöt miettivät, mitä tilimuotoinen kulutusluotto voisi heille tuoda

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko kuvattuna nuolella

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...