Parhaat Lainan Kilpailuttajat Suomessa

Lainan kilpailuttajat ovat nykyisin todella suosittuja yhtiöitä myös meillä Suomessa. Tätä ei tarvitse ihmetellä – toimivathan ne turvallisesti ja nopeasti. Kun käytät näitä palveluita, voit säästää lainan kustannuksissa jopa varsin merkittäviä summia rahaa. Lisäksi säästät omaa aikaasi, kun sinun ei tarvitse lähettää hakemuksia jokaiselle yhtiölle erikseen. Lainan kilpailuttaja palvelut hoitavat käytännössä kaiken puolestasi.

Parhaat Lainan Kilpailuttaja Palvelut 2022 Löydät Täältä

Laina 500 - 60000 €
Aika 6 kuukautta - 15 vuotta
Korko (arvio) 6,58 - 29.35%
Ikä 18
Laina 500 - 60000 €
Aika 12 kuukautta - 15 vuotta
Korko (arvio) 4,90 - 50%
Ikä 18
Laina 500 - 60000 €
Aika 12 kuukautta - 1 vuotta
Korko (arvio) 6,86 - 26%
Ikä 20
Laina 1000 - 60000 €
Aika 12 kuukautta - 15 vuotta
Korko (arvio) 4,50 - 30.6%
Ikä 20
Laina 2500 - 60000 €
Aika 12 kuukautta - 15 vuotta
Korko (arvio) 4,50 - 20%
Ikä 20
Laina 1000 - 60000 €
Aika 12 kuukautta - 15 vuotta
Korko (arvio) 4,00 - 20%
Ikä 20
Laina 500 - 600000 €
Aika 12 kuukautta - 15 vuotta
Korko (arvio) 4,50 - 38.0%
Ikä 20
Laina 2000 - 60000 €
Aika 12 kuukautta - 15 vuotta
Korko (arvio) 4,00 - 20%
Ikä 18

Mitä Lainakilpailuttajat Tekevät?

Lainan kilpailuttaja palvelut tekevät kaiken raskaan ja vaikean työn puolestasi. Toisin sanoen, ne kilpailuttavat lainahakemuksesi useilla eri rahoitusyhtiöillä samalla kertaa. Sinun ei tarvitse tehdä siis mitään muuta, kuin täyttää palvelussa yksi hakemus. Se siirretään samantien useiden eri yhtiöiden tarkasteltavaksi.

Välissä toimivat lainan kilpailuttajat saavat tyypillisesti komission toteutuneesta lainasopimuksesta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lisäkustannuksia sinulle – ei hakemisvaiheessa eikä lainatarjouksessa. Lainankilpailuttajat vain nappaavat pienen palkkion siitä, että heidän palveluaan on käytetty, ja tämä palkkio napataan nimenomaan rahoitusyhtiöltä, ei missään nimessä sinulta.

Valitse Paras Lainan Kilpailuttaja Palvelu Näin

 1. Siirry johonkin lainan kilpailuttajapalveluista.

 2. Täytä hakemus ja anna siinä tarvittavat tiedot.

 3. Lähetä hakemuksesi.

  Se lähetetään välittömästi rahoitusyhtiöille ja pankeille täysin reaaliajassa.

 4. Odota ensimmäisiä tarjouksia saapuvaksi.

  Niistä ensimmäiset voivat olla perillä sinulla asti jopa muutamassa minuutissa. 

 5. Vertaile saatuja tarjouksia ja valitse niistä mielestäsi paras vaihtoehto.

  Näin helppoa se on!

Parhaat Lainojen Kilpailuttajat Auttaa Löytämään Edullisen Vaihtoehdon

Lainan kilpailutus ottaa huomioon monta asiaa, joita ei välttämättä etukäteen osaa itse edes ajatella. Lainan kilpailuttajat ovatkin olemassa juuri tästä syystä. Kun haet tarjouksia lainalle useammasta eri paikasta, voit lopulta säästää jopa huomattavia summia esimerkiksi lainan kuluissa ja koroissa.

Lainan kilpailuttajat eivät suoraan voi vaikuttaa saatuihin tarjouksiin, vaan hakemuksesi perusteella eri rahoitusyhtiöt tekevät itse omat ratkaisunsa. Kilpailuttajat toimivat siis vain kätevänä välikätenä.

Rahoitusyhtiöt tekevät tarjoukset ottamalla huomioon seuraavia seikkoja:

 • Mahdollinen lainaan tarvittava vakuus (tyypillisesti kulutusluotoissa näitä ei tarvita)
 • Kilpailu eri rahoitusyhtiöiden välillä
 • Oma taloudellinen tilanteesi hakuvaiheessa
 • Tietojesi perusteella tehtävä riskiarviointi
Lainan kilpailuttajat

Taloudellinen Tilanteesi

Maassame toimivat rahoituslaitokset ja pankit joutuvat jo lain puitteissa tekemään jokaisesta lainaa hakevasta henkilöstä tai yrityksestä tarkat selvitykset. Näiden selvitysten tarkoituksena on saada selvyys siihen, onko hakijalla tarpeeksi maksukykyä hakemansa lainan lyhennyksiin. Tämä kartoitetaan sekä nykytilanteen että tulevaisuudessa mahdollisesti häämöttävien tilanteiden varalle.

Miten tilanne sitten saadaan selville? Antamiesi tietojen perusteella yhtiöt suorittavat stressitestin. Se testaa maksukykyäsi viitekoroilla, jotka ovat huomattavan korkeita. Jos maksukykysi riittää, läpäiset testin ja lainatarjous voidaan tehdä.

Muistathan, että lainoja kilpailuttavat yhtiöt eivät voi tosiaan vaikuttaa päätöksen lopputulokseen.

Rahoituslaitosten Välinen Kilpailu

Rahoituslaitoksilla – ja miksei myös lainan kilpailuttajilla – on keskenään varsin kiivas kisa käynnissä, mistäs muista kuin potentiaalisista asiakkaista. Kun kilpailu on todella voimakasta, on tällä väistämättä vaikutuksia lainojen marginaaliin, kokonaiskuluihin ja korkoihin. 

Nyrkkisääntönä voidaan, toki tietyin rajoituksin, pitää sitä, että mitä suurempaa lainaa haet, sitä pidempi asiakkuutesi yhtiön kanssa on ja näin olet aina sille parempi diili.

Saatujen Tarjousten Määrä

Mökkilainan kilpailutus vaikuttaa luonnollisesti saatujen tarjousten määrään.Jos et kilpailuta, saat yhden tarjouksen. Jos kilpailutat, saat useita. Nyrkkisääntönä mökkilainan kilpailutuksessa voidaan pitää sitä, että sitä suurempi mahdollisuus sinulla on edulliseen lainamarginaaliin, mitä useammalta yhtiöltä olet pyytänyt tarjouksia. 

Paras Lainojen Kilpailuttaja Toimii Nopeasti

Silloin kun millainen tahansa laina kilpailutetaan, on homman tarkoituksena luonnollisesti löytää juuri sinun tarpeisiin parhaalla tavalla toimiva ratkaisu. Kun vertaat saatuja lainatarjouksia muista, että ensimmäiseksi parhaalta kuulostava tarjous ei välttämättä ole se kannaltasi paras vaihtoehto. Ja vaikka lainojen kilpailuttaja toimiikin tyypillisesti todella nopeasti, ei ensimmäiseen tarjoukseen kannata ikään kuin paniikinomaisesti tarttua. Maltti on valttia!

Miten lainan kilpailuttajapalvelut voivat sitten toimia näin nopeasti? Parhaassa tapauksessahan saat ensimmäiset tarjoukset tosiaan jo muutamien minuuttien kuluttua. Syy nopeudelle perustuu ennen kaikkea nykyteknologiaan, joka mahdollistaa tietojen pikaisen siirron ja käsittelyn. Lainojen kilpailuttajat ovat myös tehneet yhteistyösopimukset rahoitusyhtiöiden kanssa jo etukäteen, joten niiden keskinäinen toiminta on saumatonta.

Valitse Markkinoiden Paras Lainojen Kilpailuttaja

Minkä tahansa lainan kilpailuttaminen kannattaa aina tehdä huolellisesti. Tällä tarkoitetaan tässä yhteydessä lähinnä sitä, että sinun kannattaa tehdä hakemuksesi mahdollisimman tarkasti ja todellisiin tietoihin perustuen. Näin helpotat ja nopeutat koko prosessia itsekin alusta lähtien.

Kun paras lainankilpailuttaja palvelu on tehnyt työnsä, voit selata tarjouksia ja vertailla niitä keskenään. Muista nämä:

 1. Saatuihin tarjouksiin sisältyy aina niiden todellinen vuosikorko. Vuosikorossa taas on otettu huomioon jokainen lainaan liittyvä kustannus.
 2. Kannattaa tutustua lainaehdoissa myös siihen, voitko sinä tarpeen tullessa käyttää lyhennysvapaata tai maksaa lainan takaisin vaikka kerralla.

Lainan Kilpailuttajat: Usein Kysytyt Kysymykset

Miten lainan kilpailuttajat toimivat?

Lainan kilpailuttaja palvelut tekevät kilpailutuksen puolestasi. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus ja lähettää se.

Miksi kannattaa käyttää lainan kilpailuttaja palveluita?

Siksi, että säästät niitä hyödyntämällä rahaa, aikaa ja hermojasi. Sinun ei tarvitse itse lähettää hakemuksia kymmeniin eri paikkoihin, vaan voit vaan odottaa tarjouksia saapuvaksi.

Ovatko lainojen kilpailuttaja palvelut maksullisia?

Eivät ole. Ne ovat sinulle täysin maksuttomia, eikä niiden käyttö vaikuta lainatarjousten hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajankohtaista

31.03.22 Lainan kilpailuttaminen kokemuksia

Kokemuksia Lainan Kilpailutuksesta

Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua uuvuttavalta, sillä pankkeja ja rahoituslaitoksia on tänä päivänä markkinoilla hirmuinen määrä. Onneksi ....
Lue lisää...
14.12.21 Lainan koron tarkistaminen

Tarkista Lainojesi Korot

Jos olet ottanut kulutusluottoa viimeisen vuoden tai puolentoista vuoden aikana, on nyt hyvä hetki tehdä tilannekatsaus. Ovatko lainojesi korot pysynyt ....
Lue lisää...
08.04.21 Kotimaan Energia sähkösopimus

Kotimaan Energialta 50 € etu Giganttiin

Nyt jos koskaan on fiksua vaihtaa sähkösopimusta! Kun valintasi on Kotimaan Energia sähkösopimus, ja tilaat Netto Diilin, saat käyttöösi erityisen ....
Lue lisää...
28.10.20 Lapselle sijoittaminen kuvattu lapsella, joka katsoo kaukoputkella kauas

Lapselle sijoittaminen

Lapselle säästäminen on jo monelle täysin itsestään selvä asia. Rahaa laitetaan pääasiassa pankkien säästötileille. Tänä päivänä, kun ....
Lue lisää...
02.05.20 Remontti koronassa

Nyt on enemmän aikaa remontille

Korona on ollut sivustollammekin käsitellyssä jo useampaan otteeseen. Pandemian vaikutukset ulottuvat käytännössä kaikkiin elämämme ....
Lue lisää...
29.04.20 Korkokaton muutos kuvattu prosenteilla

Korkokaton muutos astuu voimaan

Hallitus on esittänyt eduskunnalle kuluttajansuojalain 7 luvun väliaikaista muuttamista. Esityksen pääasiallinen sisältö koskee kulutusluottoja ja ....
Lue lisää...
28.04.20 Koronan vaikutus yrittäjälle

Korona yrittäjien näkökulmasta

Koronan negatiiviset vaikutukset yrittäjiin Suomessa ovat olleet jo lyhyessä ajassa todella rajuja. Toisaalta juuri nyt on tilaa myös uusille ....
Lue lisää...
10.04.20 Euribor koron nousu kuvattuna nuolillla

Euriborit rajussa nousussa

Onko sinulla asuntolainaa? Huolettaako nykyinen maailmantilanne ja jäljellä oleva velka asunnosta? Tilanne on monin tavoin epävarma sekä asunnon ....
Lue lisää...
09.04.20 Helpot säästövinkit

Säästövinkkejä kevääseen

Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustilanne on vaikuttanut myös meidän suomalaisten arkeen merkittävällä tavalla. Monen kohdalla taloushuolet ovat ....
Lue lisää...
07.04.20 Kymmenen prosenttia kuvaamassa kymmenen prosentin korkokatto muutosta

Kymmenen prosentin korkokatto

Viime viikolla kuului hallituksen tasolta suoraan sanottuna kummia. Se esitti, että koronaepidemian ajaksi kulutusluotoille tulee asettaa kymmenen ....
Lue lisää...
30.03.20 Puskurirahasto laskettavana

Puskurirahasto

Olet varmasti kuullut termin puskurirahasto. Siitä tuntuvat puhuvan kaikki: lehdet, sijoittajat, erilaiset rahoitukseen liittyvät blogit ja sivustot ....
Lue lisää...
23.03.20 Koronan vaikutukset lainaan

Koronan vaikutukset lainan saamiseen

Koronavirus on tällä hetkellä kaikkien mielessä, eikä ihme. Sen vaikutukset ovat jo nyt poikkeuksellisen ankaria niin yksittäisen ihmisen kuin ....
Lue lisää...
02.03.20 Säästäminen lapselle

Rahan säästäminen lapselle

Tässä artikkelissa tarkastellaan pesämunan kokoamista lapsen tulevaisuuden varalla. Perinteisen pankkitilille säästämisen lisäksi moni sijoittaa ....
Lue lisää...
28.02.20 Osakesäästötili kuvattuna nuolella

Uusi osakesäästötili

13.3.2019 tehdyllä eduskunnan päätöksellä uudet osakesäästötilit tulevat kuluttajien saataville (Pörssisäätiö 2019) 1.1.2020 lähtien, ....
Lue lisää...
11.10.19 Veronpalautusten maksu kuvattuna tietokoneella ja miehellä

Veronpalautusten maksu

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Velkaantuminen nousussa, pariskunta huolissaan

Suomalaisten velkaantuminen

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto kuvattu kolikkopinolla

Korkokatto 2019

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Lumipallo kuvastamassa lumipallotekniikka lyhennystapaa

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky kuvattuna laskelmilla

Lainan Takaisinmaksukykyyn Vaikuttavia Asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
22.02.19 Kalenteri ja tietokone, joiden avulla lainan lyhentäminen onnistuu

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Iloinen nainen, joka on kokeillut, miten pienlainojen yhdistäminen onnistuu

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
13.04.22 Lainojen kilpailuttajat

Parhaat Lainan Kilpailuttajat Suomessa

Lainan kilpailuttajat ovat nykyisin todella suosittuja yhtiöitä myös meillä Suomessa. Tätä ei tarvitse ihmetellä – toimivathan ne ....
Lue lisää...
07.02.19 Tytöt miettivät, mitä tilimuotoinen kulutusluotto voisi heille tuoda

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko kuvattuna nuolella

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...