Lainaa virolaisesta pankista

Suomessa toimivat virolaiset pankit tarjoavat suomalaisille asiakkaille lisää vaihtoehtoja pankkipalveluiden ja lainojen suhteen. Kuten kaikkien pankkipalveluiden kohdalla, asiakkaiden on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja tutkia lainaehtoja ennen päätöksentekoa. Virolaiset pankit Suomessa ovat osa laajempaa pankkijärjestelmää, joka tukee vahvoja suomalais-virolaisia suhteita.

Kilpailuta virolaisia pankkeja yhteistyökumppaneillamme

aaaaaa

Kuka voi hakea lainaa virolaisesta pankista?

Voit saada lainaa virolaisesta pankista yhteistyökumppaneidemme kautta, kun seuraavat vaatimukset täyttyvät:

 • Sinun tulee olla vähintään 18 vuoden ikäinen.
 • Sinun tulee olla Suomen kansalainen.
 • Sinun tulee asua vakituisesti Suomessa.
 • Sinulla tulee olla moitteettomat luottotiedot.
 • Sinulla tulee olla säännölliset tulot.

Onko järkevää hakea lainaa Virosta?

Suora lainan hakeminen Virosta ei ole mahdollista, ellei sinulla ole Viron kansalaisuutta tai asuinpaikkaa Virossa.

On kuitenkin muutamia virolaisia rahoitusyhtiöitä ja pankkeja, jotka toimivat Suomessa sivuliikkeinään. Voit hakea lainaa suoraan näiltä virolaisilta yrityksiltä, joilla on toimipiste Suomessa.

Suomessa toimivat virolaiset rahoitusyhtiöt noudattavat samanlaisia kuluttajansuojalain ehtoja kuin kotimaiset rahoitusyhtiöt, joten lainojen hinnat ja ehdot eivät poikkea merkittävästi toisistaan.

Kuitenkin aina on järkevää vertailla eri lainoja, mukaan lukien virolaiset lainat. Tämän voi tehdä helposti käyttämällä Luottoluotto.fin yhteistyökumppaneita.

Lainaa virolaisesta pankista

Näin haet lainaa virolaisesta pankista

Lainojen kilpailuttaminen Suomessa virolaisista pankeista tai rahoitusyhtiöistä voi olla hyödyllistä, kun haluat löytää parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Alla on pikaohjeet siitä, miten voit kilpailuttaa lainat virolaisista pankeista:

 1. Määritä lainatarpeesi

  Ennen kuin aloitat lainojen kilpailuttamisen, on tärkeää selvittää, kuinka suuren lainan tarvitset ja millaiset lainaehdot sopivat sinulle parhaiten. Mieti lainan määrä, laina-aika ja mahdolliset muut tärkeät ehdot, kuten korko ja takaisinmaksusuunnitelma.

 2. Tutustu yhteistyökumppaneihimme.

  Monet niistä kilpailuttavat myös virolaiset pankit Suomessa.

 3. Täytä hakemus ja lähetä se.

  Kun olet valinnut lainanvälittäjän tai haluat hakea lainaa suoraan tietyltä virolaiselta lainapalvelulta, täytä lainahakemus huolellisesti. Tämä vaatii yleensä tietojen antamisen, kuten henkilötiedot, taloudellinen tilanne ja lainatarpeesi.

 4. Odota lainatarjouksia virolaisilta pankeilta.

  Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, odota lainatarjouksia. Saat todennäköisesti useita tarjouksia eri virolaisilta lainapalveluilta, jos täytät kriteerit.

 5. Vertaile lainatarjouksia

  Vertaile saamiasi lainatarjouksia Viron pankeista huolellisesti. Kiinnitä erityistä huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin ehtoihin. Mieti, mikä tarjous sopii parhaiten tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

 6. Valitse paras tarjous, hyväksy ja allekirjoita sopimus.

  Kun olet tehnyt vertailua, valitse se lainatarjous, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi. Kun olet valinnut parhaan tarjouksen, hyväksy se ja allekirjoita lainasopimus. Tarkista kaikki ehdot huolellisesti ennen allekirjoittamista.

Viron pankit ovat maineikkaita ja turvallisia

Virosta lähtöisin olevat pankit tunnetaan luotettavuudestaan ja turvallisuudestaan. Viron pankkiala on kokenut huomattavaa kasvua ja on nyt arvostettu osa Euroopan rahoitusjärjestelmää.

Viron pankkitoimintaa säätelevät tiukat lailliset kehykset ja valvonta. Viron finanssivalvonta vastaa pankkien toiminnan valvonnasta ja varmistaa, että ne noudattavat kansainvälisiä normeja ja sääntöjä. Tämä varmistaa asiakkaiden edun suojelemisen ja vahvistaa pankkien luotettavuutta.

Viro kuuluu Euroopan unioniin, mikä merkitsee, että sen pankkiala noudattaa EU:n pankkisäädöksiä ja -standardeja. Tämä sisältää pääomavaatimukset, riskienhallinnan määräykset ja talletussuojan.

Viro on taloudellisesti vakaalla pohjalla, ja tämä taloudellinen vakaus tukee pankkisektorin kestävyyttä ja sen kykyä tarjota luotettavia palveluita asiakkaille. Vakaa taloudellinen tilanne lisää myös pankkien luotettavuutta ja turvallisuutta.

Viron pankit ovat osa Euroopan talletussuojarahastoa (European Deposit Insurance Scheme), mikä tarkoittaa, että talletukset ovat suojattuja tietyssä eurojen enimmäismäärässä. Tällainen talletussuoja antaa asiakkaille turvaa ja mielenrauhaa heidän sijoitustensa suhteen.

Viron pankit ovat edelläkävijöitä digitaalisten ratkaisujen ja sähköisen asioinnin alalla. Pankit tarjoavat laajan valikoiman turvallisia ja käteviä sähköisiä palveluita, kuten verkkopankkeja ja mobiilisovelluksia. Viron pankkisektori panostaa voimakkaasti kyberturvallisuuteen varmistaakseen asiakkaidensa tietojen ja varojen suojan.

Hanki laina virolaisesta pankista, vaikka asuisit Suomessa

Perinteinen tapa saada lainaa Virosta marssimalla paikan päälle virolaiseen pankkikonttoriin voi olla haastava Suomen kansalaisille tai niille, jotka asuvat pysyvästi Suomessa.

Onneksi Suomen kansalaiset voivat nyt hakea lainaa Virosta erilaisten lainanvälityspalveluiden avulla. Luottoluotto.fin yhteistyökumppanit kilpailuttavat useita rahoitusyhtiöitä, joista osa on Virosta lähtöisin.

Suomessa on useita virolaisia lainantarjoajia, joista suomalaisille ehkä tutuin on Bondora.

Hae lainaa Bondoralta!

Mitä hyötyä on hakea laina virolaisesta pankista?

Lainan hakeminen virolaisesta pankista, joka toimii Suomessa, voi tarjota useita etuja. Tässä on muutamia hyötyjä, jotka liittyvät lainan hakemiseen virolaisesta pankista Suomessa:

 1. Laajempi valikoima lainavaihtoehtoja: Virolaiset pankit voivat tarjota erilaisia lainatuotteita ja -ehtoja, jotka saattavat erota suomalaisten pankkien tarjonnasta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden vertailla eri vaihtoehtoja ja valita laina, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.
 2. Kilpailukykyiset korot: Kilpailu markkinoilla voi johtaa kilpailukykyisempiin korkoihin ja lainaehtoihin. Virolaiset pankit saattavat tarjota houkuttelevia korkoja houkutellakseen suomalaisia asiakkaita.
 3. Joustavat ehdot: Virolaiset pankit voivat tarjota joustavampia ehtoja lainan myöntämisessä ja takaisinmaksussa. Tämä voi olla hyödyllistä erityisesti silloin, kun tarvitset räätälöityä lainaratkaisua.
 4. Mahdollisuus valuuttalainoihin: Jos tarvitset lainaa toisessa valuutassa kuin euro, virolainen pankki voi tarjota tällaisen vaihtoehdon.
 5. Rahoitus erilaisiin tarpeisiin: Virolaiset pankit voivat tarjota erikoistuneita lainoja, kuten autolainoja, asuntolainoja tai yritysrahoitusta, jotka voivat sopia tiettyihin tarpeisiin.
 6. Asiointi omalla kielellä: Monissa virolaisissa pankeissa Suomessa työskentelee henkilökuntaa, joka puhuu sekä suomea että viroa. Tämä voi helpottaa asiointia ja kommunikaatiota.
 7. Rahansiirto ja asiakastuki: Pankit voivat tarjota tehokkaat rahansiirtopalvelut Suomen ja Viron välillä. Lisäksi asiakastuki voi olla sujuvaa, ja saat tarvittaessa apua myös paikallisella kielellä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen lainatarjous on yksilöllinen, ja ennen kuin päätät hakea lainaa virolaisesta pankista, sinun tulisi vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ja varmistaa, että lainaehtoja ja kuluja ymmärretään täysin. Suositeltavaa on myös tarkistaa pankin maine ja luotettavuus ennen kuin teet päätöksen.

Laina virolaisesta pankista

Esimerkki virolaisen pankin lainasta

Esimerkki virolaisen pankin lainasta, jossa lainasumma on 10 000 euroa, takaisinmaksuaika 10 vuotta ja todellinen vuosikorko 12,3%:

 • Lainasumma: 10 000 euroa
 • Takaisinmaksuaika: 10 vuotta (120 kuukautta)
 • Todellinen vuosikorko: 12,3%

Tämänkaltaisessa lainassa sinulle määritellään kiinteä kuukausittainen lyhennys, joka sisältää sekä lainan pääoman että koron. Kuukausierä esimerkin lainassa olisi 150,82 euroa.

Virolaisen pankin lainan kokonaiskustannukset ovat tässä tapauksessa 18 098,40 euroa, johon sisältyy sekä lainan pääoma että maksettavat korot. Tämä laskelma olettaa, että korko ei muutu takaisinmaksun aikana ja että kaikki erät maksetaan ajallaan.

On tärkeää huomata, että tämä on yksinkertaistettu esimerkki, eikä se sisällä muita mahdollisia kuluja, kuten tilinhoitomaksuja tai mahdollisia lisävakuuksia, jotka saattavat liittyä lainaan. Ennen kuin otat lainaa Virosta, on suositeltavaa tarkistaa tarkemmat ehdot ja ehdotetut kuukausierät kyseisen lainanantajan kanssa.

Lainaa virolaisesta pankista ilman takuuta tai vakuuksia?

Viron lainamarkkinoilla on tarjolla vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat lainan saamisen ilman takuuta tai vakuutta. Tämä voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, jos tarvitset rahoitusta esimerkiksi kotiremonttia, matkaa tai muita henkilökohtaisia tarpeita varten.

Lainaa Virosta voidaan myöntää ilman takuuta tai vakuutta, mutta myös virolaiset pankit tarkistavat lainahakemuksen yhteydessä luottokelpoisuutesi, mikä voi vaikuttaa lainapäätökseen. Lainan tarjoajat arvioivat hakijoiden maksuhistoriaa ja luottotietoja, joten on tärkeää varmistaa, että omat luottotiedot ovat kunnossa.

Virolaiset pankit voivat myöntää lainaa Suomen kansalaisille tai pysyvästi Suomessa asuville henkilöille, ja lainasummat vaihtelevat 1 000 – 60 000 euron välillä 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Hanki helposti lainaa Virosta verkossa avullamme

Voit hakea jopa 60 000 euroa lainaa virolaisesta pankista ilman vakuuksia tai takaajia. Hakemuksen täyttäminen yhteistyökumppaneillamme on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Voit hakea vakuudetonta lainaa Virosta alkaen 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Takaisinmaksuaika on tyypillisesti 1-15 vuotta.

Lainaa virolaisesta pankista - Usein kysytyt kysymykset

Saako suomalainen lainaa Virosta?

Suomalaiset voivat hakea lainaa Virolaisilta lainanantajilta, jotka toimivat Suomessa sivuliikkeinään. Tällainen yritys on esimerkiksi Bondora.

Paljon lainaa virolaisesta pankista voi saada?

Yhteistyökumppaneillamme lainasummat vaihtelevat 1 000 ja 60 000 euron välillä. Tämän verran voit siis saada lainaa virolaisesta pankista.

Miten lainaa Viron pankeista haetaan Suomesta käsin?

Laina Viron pankeista voidaan hakea esimerkiksi useiden eri vertailupalveluiden kautta.

Lue myös:

Lainaa ulkomaisesta pankista

Ajankohtaista

22.03.24 Yksityisopettaja rahoitus

Lainaa yritystoiminnan aloittamiseen

Yrittäjyys on monelle houkutteleva vaihtoehto, joka tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa omia visioitaan ja luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Mutta ....
Lue lisää...
24.01.24 Opiskelijat ja kulutusluottojen käyttö

Opiskelijat ja kulutusluottojen käyttäminen

Opiskelu voi olla taloudellisesti haastavaa, ja monille opiskelijoille tulee vastaan tilanteita, joissa rahapula voi vaikuttaa opintojen ....
Lue lisää...
23.01.24 Kulutusluottojen vaikutus kuluttajiin

Kulutusluottojen vaikutus kulutuskäyttäytymiseen

Kulutusluotot ovat olennainen osa modernin yhteiskunnan talousjärjestelmää. Ne tarjoavat yksilöille mahdollisuuden rahoittaa välittömiä tarpeitaan ....
Lue lisää...
22.01.24 Vastuullinen kulutusluoton käyttö

Vastuullinen kulutusluottojen käyttö

Kulutusluotot ovat kätevä tapa rahoittaa suurempia hankintoja tai selviytyä yllättävistä kuluista, mutta niiden vastuullinen käyttö on ....
Lue lisää...
19.01.24 Velka ja säästäminen

Velan maksaminen ja säästäminen samaan aikaan

Usein taloudellisessa hallinnassa korostetaan velan maksamista mahdollisimman nopeasti. Toisaalta säästäminenkin on tärkeää taloudellisen ....
Lue lisää...
18.01.24 Vaatteissa säästäminen

Vaatehankinnoissa säästäminen

Vaatehankinnoissa säästäminen on älykäs tapa hallita talouttaan ja kehittää taloudellista tietoisuutta. Vaatekaappiin kohdistuvat kulut voivat ....
Lue lisää...
17.01.24 Lapsen kanssa säästäminen

Lapsen kanssa säästäminen

Lapsille taloudellisten taitojen opettaminen varhain on arvokas investointi heidän tulevaisuuteensa. Yksi tärkeimmistä näkökulmista on ....
Lue lisää...
16.01.24 Tavoitteellinen säästäminen tekniikat

Tavoitteellinen säästäminen

Tavoitteellinen säästäminen on avain taloudelliseen vakauteen ja menestykseen. Se ei ole vain rahaa säästävien ihmisten tapa, vaan se on ....
Lue lisää...
15.01.24 Kuluttaminen ja säästäminen

Eettinen kuluttaminen ja säästäminen

Eettisen kuluttamisen ja säästämisen yhdistäminen on mahdollista monin tavoin päivittäisessä elämässä. Kun tavoitteena on yhdistää ....
Lue lisää...
12.01.24 Säästäminen matkaa varten

Matkustamista varten säästäminen

Matkustaminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin kulttuureihin, rentoutua kauniissa ympäristöissä ja luoda ikimuistoisia kokemuksia. Kuitenkin ....
Lue lisää...
11.01.24 Hätärahasto

Hätärahasto

Yllättävät elämäntapahtumat voivat iskeä milloin tahansa, ja taloudellisen turvallisuuden varmistaminen on äärimmäisen tärkeää. Yksi ....
Lue lisää...
10.01.24 Virheet säästämisessä

Yleisimmät virheet säästämisessä

Säästäminen on tärkeä taloudellinen käytäntö, mutta on olemassa useita yleisiä virheitä, joita siihen liityen voidaan tehdä. Tässä ....
Lue lisää...
09.01.24 Eläkkeelle varhain säästäminen vinkit

Eläkkeelle siirtyminen varhain ja valmistautuminen

Eläkkeelle siirtyminen varhain on monen unelma, ja taloudellinen itsenäisyys on avainasemassa tämän tavoitteen saavuttamisessa. Säästäminen ....
Lue lisää...
08.01.24 Säästämisen psykologiaa

Säästämisen psykologia

Jokainen tietää säästämisen tärkeyden taloudellisen vakauden saavuttamisessa, mutta harva tutkii, miten psykologiset tekijät voivat vaikuttaa ....
Lue lisää...
07.01.24 Sijoittaminen pienellä summalla vinkit

Sijoittamisen aloittaminen pienellä summalla

Sijoittaminen ei ole enää vain varakkaiden etuoikeus, vaan se on tullut saataville myös niille, joilla on pieniä rahasummia käytettävissään. ....
Lue lisää...