Vertaaensin.fi

Vertaaensin.fi on loistava apuväline, kun haluat kilpailuttaa eri rahoitusyhtiöt ja pankit mahdollisimman näppärästi, turvallisesti ja nopeasti. Sinun tarvitsee vain täyttää ilmainen hakemus Vertaaensin.fi palvelun sivustolla. Näin tekemällä voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja lainojen koroissa ja kuluissa. Voit kilpailuttaa vakuudettoman lainan 60 000 euroon saakka, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Vertaaensin.fin vertailupalvelussa olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat hyvämaineisia, vakavaraisia ja tunnettuja. Kaikki niistä on myös Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä.

Lainatarjouksia saat useimmissa tapauksissa välittömästi sen jälkeen, kun olet täyttänyt Vertaaensin.fin sivuilla maksuttoman ja simppelin hakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään, eikä myöskään tarjousten vastaanottaminen.

Hae lainaa!
 • Lainaa voit saada 100 – 60 000 euroa
 • Kilpailuttaa edulliset lainat nopeasti
 • Jo yli 120 000 suomalaista asiakasta
 • Toiminut vuodesta 2015 alkaen
 • Hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään
 • Vertailussa yli 20 eri lainantarjoajaa Suomesta ja ulkomailta
 • Kilpailuttaminen on ilmaista
 • Tarjouksia saat heti hakemuksen tehtyäsi
 • Laina voidaan maksaa tilillesi jopa samana arkipäivänä
Vertaaensin lainat

KIlpailuta lainasi Vertaaensin.fi palvelun kautta. Täällä kilpailutus tapahtuu luotettavasti ja nopeasti. Turvallinen ja varsin kätevä, kotimainen lainojen kilpailuttaja toimittaa hakemuksesi automaattisesti jopa yli 30 eri rahoitusyhtiöille sekä pankeille samanaikaisesti.

Useamman luotonvälittäjän hyödyntäminen on kannaltasi kuluttajana merkittävä etu, sillä voit näin löytää juuri sinulle sopivan lainatarjouksen tekemättä itse juuri mitään.

Sinun tehtäväksesi jääkin ainoastaan täyttää Vertaaensin.fi hakemus totuudenmukaisesti ja jäädä odottamaan saapuvia tarjouksia. Mihinkään sinun ei tarvitse vielä tässä vaiheessa sitoutua: tarjousten joukosta ei tietenkään ole pakko valita yhtään, jos ne eivät ole mielestäsi riittävän hyviä.

Kuka Voi Hakea Kulutusluottoa Vertaaensin.fi Sivustolta?

Hae lainaa ilman vakuuksia löytyy Vertaaensin.fi palvelun kautta. Lainaa täältä on haettavissa silloin, kun olet olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Edellytyksenä on myös se, että luottotiedoissasi ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Vertaaensin.fin käyttämät kumppanit eivät nimittäin tyypillisesti myönnä lainaa luottotiedottomille.

Näin Haet Vertaaensin.fi Tarjouksia

Siirry ensin linkkimme kautta Vertaaensin.fin sivustolle. Linkkiä pitkin pääset suoraan etusivulle. Siellä voit aloittaa hakemuksen täyttämisen välittömästi ilman hankalia lomakkeita.
Valitse tarvittava lainasumma ja laina-aika. Muista, että valitsemasi summat ja ajat voivat vaihdella tarjouksissa. Kaikki Vertaaensin.fi sivuston kautta kilpailutetut yhtiöt tekevät omat riskikartoituksensa. Siksi niiden tarjousten sisältö voi tästä syystä vaihdella keskenään paljonkin.
Anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Sinulta kysytään lomakkeella vielä perustietoja itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta.
Lähetä hakemus Vertaaensin.fille. Tyypillisesti saat jo heti ensimmäisen tunnin sisällä aikana tarjouksia. Niiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Hae lainaa nyt!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen Vertaaensin.fi palveluun, alkaa tapahtua nopeasti. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen se välitetään täysin sähköisesti kymmenille eri yhteistyökumppaneille, jotka käsittelevät omilla tahoillaan hakemuksen kriteeriensä mukaisesti.

Tässä vaiheessa et ole vielä sitoutunut mihinkään. Voit odotella saapuvia lainatarjouksia kaikessa rauhassa. Mikäli mikään saapuneista tarjouksista ei lopulta miellytä, ei hätää. Pakkoa valita lainaa näiden joukosta ei siis ole.

Koska et sitoudu yhtään mihinkään, ei sinun tarvitse myöskään huolehtia hakemuksesi peruuttamisesta.

Vertaaensin.fi laina tarjouksissa korko sekä ehdot määräytyvät aina täysin yksilöllisesti. Koron saat siis selville vain hakemuksen täyttämällä. Saamistasi lainatarjouksista näet kaikki olennaiset tiedot myönnettävälle lainalle. Tämä pitää sisällään paitsi lainasumman myös tiedot korosta ja muista kuluista. Tarjouksiin kannattaa aina tutustua mahdollisimman huolellisesti ennen hyväksymistä.

Vertaaensin kokemuksia
Kuvakaappaus Vertaaensin.fi-sivustolta 2022

Yhteishakijan Kanssa Enemmän Lainaa Vertaaensin.fista Paremmilla Ehdoilla

Jos sinulla on suurempi hankinta tiedossa, voit hakea Vertaaensin.fin kautta kulutusluottotarjouksia myös yhteishakijan kanssa. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi saada kerralla suurempi summa lainaa. Yhteishakijalla on muutakin merkitystä lainatarjousten suhteen, sillä se voi vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi muihin lainaehtoihin ja madaltaa jopa lainasta perittävää korkoa.

Yhteishakija on yhdistelylainoissa tavallisesti elämänkumppani, mutta se voi kuitenkin olla myös esimerkiksi sukulainen tai ystävä.

Korot ja Takaisinmaksu

Vertaaensin.fin kautta saaduille kulutusluotoille on mahdollista valita takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta.

Kun saat lainatarjouksia Vertaaensin.fia hyödyntäen, on hyvä pitää mielessä että tarjousten sisältämät korot ovat tosiaan poikkeuksetta yksilöllisiä. Vaikka me olemme kertoneet tällä sivulla esimerkin lainatarjouksen ehdoista ja kuluista, ja näet esimerkkejä myös Vertaaensin.fin omalla sivustolla, todellisen koron luotollesi näet silti aina vasta virallisessa lainatarjouksessa. 

Kukin rahoitusyhtiö käsittelee hakemuksen erikseen ja korko määritellään siis oman tilanteesi mukaisesti. Tarkkaa korkoprosenttia on täten mahdotonta sanoa, mutta tyypillisesti lainan korko on 6,58 – 29,35 %.

Korkoon vaikuttavia tekijöitä ovat pääasiassa

 • työtilanne
 • säännölliset tulot
 • se, haetko lainaa yksin vai jonkun toisen kanssa.

Esimerkki Vertaaensin.fin Kautta Saadusta Tarjouksesta

Haet Vertaaensin.fin palvelun kautta lainaa 20 000 euroa. Takaisinmaksuajaksi on valittu tässä esimerkissä 10 vuotta. Tilinhoitomaksu on 8 euroa ja avausmaksu 0 euroa. Kuukausierä on 183 euroa. Takaisin maksettavaa kertyy näin 31 320 euroa, josta kuluja on 11 320 euroa. Todellinen vuosikorko esimerkissä 10,14 %.

Vertaaensin.fi Asiakaspalvelu Ja Muut Tiedot

Vertaaensin.fin asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostilla ja puhelimitse.

 • Puhelinnumero on 010 271 7291
 • Palvelu on avoinna arkisin kello 10:00 – 17:00 välisenä aikana.
 • Sähköpostia voit lähettää myös osoitteeseen: asiakaspalvelu@vertaaensin.fi.fi
 • Sivustolta löytyy myös kätevä yhteydenottolomake
 • Vertaaensin.fi on somessakin: Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä.

Vertaa Ensin Suomi Oy
Kaisaniemenkatu 1BA
00100 Helsinki

Vertaaensin.fi Kokemuksia

Kuten aina jokaisen yhteistyökumppanimme kohdalla, kokeilimme lainan kilpailuttamista tämänkin palvelun avulla. Vertaaensin.fi kokemuksia voi kuvailla todella positiivisena, sillä palvelu oli juuri niin nopea kuin mitä luvattiin.

Ensimmäiset ja varsin järkevät lainatarjoukset saimme sähköpostitse jo reilusti alle tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Viimeiset lainatarjoukset saapuivat nekin jo alle vuorokauden kuluessa.

Hae lainaa nyt!

Usein Kysytyt Kysymykset

Miten Vertaaensin.fi palvelu toimii?

Vertaaensin.fi kilpailuttaa lainat puolestasi. Täytät vain lyhyen lomakkeen sen sivustolla, jonka jälkeen alat vastaanottaa lainatarjouksia nopeasti.

Maksaako Vertaaensin.fin käyttäminen?

Ei, Vertaaensin.fi kilpailutus tapahtuu täysin maksuttomasti eikä vaikuta saamasi tarjousten määrään tai niiden kokonaiskustannuksiin.

Kuka voi hakea kulutusluottoa Vertaaensin.fin kautta?

Kaikki yli 18-vuotiaat, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt voivat hakea Vertaaensin.fi lainaa. Tyypillisesti lainatarjousten edellytyksenä ovat säännölliset tulot ja puhdas luottotietorekisteri.

Ajankohtaista

31.03.22 Lainan kilpailuttaminen kokemuksia

Kokemuksia Lainan Kilpailutuksesta

Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua uuvuttavalta, sillä pankkeja ja rahoituslaitoksia on tänä päivänä markkinoilla hirmuinen määrä. Onneksi ....
Lue lisää...
14.12.21 Lainan koron tarkistaminen

Tarkista Lainojesi Korot

Jos olet ottanut kulutusluottoa viimeisen vuoden tai puolentoista vuoden aikana, on nyt hyvä hetki tehdä tilannekatsaus. Ovatko lainojesi korot pysynyt ....
Lue lisää...
08.04.21 Kotimaan Energia sähkösopimus

Kotimaan Energialta 50 € etu Giganttiin

Nyt jos koskaan on fiksua vaihtaa sähkösopimusta! Kun valintasi on Kotimaan Energia sähkösopimus, ja tilaat Netto Diilin, saat käyttöösi erityisen ....
Lue lisää...
28.10.20 Lapselle sijoittaminen kuvattu lapsella, joka katsoo kaukoputkella kauas

Lapselle sijoittaminen

Lapselle säästäminen on jo monelle täysin itsestään selvä asia. Rahaa laitetaan pääasiassa pankkien säästötileille. Tänä päivänä, kun ....
Lue lisää...
02.05.20 Remontti koronassa

Nyt on enemmän aikaa remontille

Korona on ollut sivustollammekin käsitellyssä jo useampaan otteeseen. Pandemian vaikutukset ulottuvat käytännössä kaikkiin elämämme ....
Lue lisää...
29.04.20 Korkokaton muutos kuvattu prosenteilla

Korkokaton muutos astuu voimaan

Hallitus on esittänyt eduskunnalle kuluttajansuojalain 7 luvun väliaikaista muuttamista. Esityksen pääasiallinen sisältö koskee kulutusluottoja ja ....
Lue lisää...
28.04.20 Koronan vaikutus yrittäjälle

Korona yrittäjien näkökulmasta

Koronan negatiiviset vaikutukset yrittäjiin Suomessa ovat olleet jo lyhyessä ajassa todella rajuja. Toisaalta juuri nyt on tilaa myös uusille ....
Lue lisää...
10.04.20 Euribor koron nousu kuvattuna nuolillla

Euriborit rajussa nousussa

Onko sinulla asuntolainaa? Huolettaako nykyinen maailmantilanne ja jäljellä oleva velka asunnosta? Tilanne on monin tavoin epävarma sekä asunnon ....
Lue lisää...
09.04.20 Helpot säästövinkit

Säästövinkkejä kevääseen

Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustilanne on vaikuttanut myös meidän suomalaisten arkeen merkittävällä tavalla. Monen kohdalla taloushuolet ovat ....
Lue lisää...
07.04.20 Kymmenen prosenttia kuvaamassa kymmenen prosentin korkokatto muutosta

Kymmenen prosentin korkokatto

Viime viikolla kuului hallituksen tasolta suoraan sanottuna kummia. Se esitti, että koronaepidemian ajaksi kulutusluotoille tulee asettaa kymmenen ....
Lue lisää...
30.03.20 Puskurirahasto laskettavana

Puskurirahasto

Olet varmasti kuullut termin puskurirahasto. Siitä tuntuvat puhuvan kaikki: lehdet, sijoittajat, erilaiset rahoitukseen liittyvät blogit ja sivustot ....
Lue lisää...
23.03.20 Koronan vaikutukset lainaan

Koronan vaikutukset lainan saamiseen

Koronavirus on tällä hetkellä kaikkien mielessä, eikä ihme. Sen vaikutukset ovat jo nyt poikkeuksellisen ankaria niin yksittäisen ihmisen kuin ....
Lue lisää...
02.03.20 Säästäminen lapselle

Rahan säästäminen lapselle

Tässä artikkelissa tarkastellaan pesämunan kokoamista lapsen tulevaisuuden varalla. Perinteisen pankkitilille säästämisen lisäksi moni sijoittaa ....
Lue lisää...
28.02.20 Osakesäästötili kuvattuna nuolella

Uusi osakesäästötili

13.3.2019 tehdyllä eduskunnan päätöksellä uudet osakesäästötilit tulevat kuluttajien saataville (Pörssisäätiö 2019) 1.1.2020 lähtien, ....
Lue lisää...
11.10.19 Veronpalautusten maksu kuvattuna tietokoneella ja miehellä

Veronpalautusten maksu

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Velkaantuminen nousussa, pariskunta huolissaan

Suomalaisten velkaantuminen

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto kuvattu kolikkopinolla

Korkokatto 2019

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Lumipallo kuvastamassa lumipallotekniikka lyhennystapaa

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky kuvattuna laskelmilla

Lainan Takaisinmaksukykyyn Vaikuttavia Asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
22.02.19 Kalenteri ja tietokone, joiden avulla lainan lyhentäminen onnistuu

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Iloinen nainen, joka on kokeillut, miten pienlainojen yhdistäminen onnistuu

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
13.04.22 Lainojen kilpailuttajat

Parhaat Lainan Kilpailuttajat Suomessa

Lainan kilpailuttajat ovat nykyisin todella suosittuja yhtiöitä myös meillä Suomessa. Tätä ei tarvitse ihmetellä – toimivathan ne ....
Lue lisää...
07.02.19 Tytöt miettivät, mitä tilimuotoinen kulutusluotto voisi heille tuoda

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko kuvattuna nuolella

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...