Unolaina

Unolaina on oiva apuväline, kun haluat kilpailuttaa eri rahoitusyhtiöt ja pankit mahdollisimman näppärästi, turvallisesti ja nopeasti. Sinun tarvitsee vain täyttää ilmainen hakemus Unolaina palvelun sivustolla. Näin tekemällä voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja lainojen koroissa ja kuluissa.

Voit kilpailuttaa vakuudettoman lainan 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloittaen 1. lokakuuta 2023, luoton korko ei voi olla suurempi kuin 15 prosenttiyksikköä korkeampi kuin voimassa oleva korkolain mukainen viitekorko, joka on tällä hetkellä 4 %.

Unolainan vertailupalvelussa olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat hyvämaineisia, vakavaraisia ja tunnettuja. Kaikki niistä on myös Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä.

Lainatarjouksia voit saada välittömästi sen jälkeen, kun olet täyttänyt Unolainan sivuilla maksuttoman ja simppelin hakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään, eikä myöskään tarjousten vastaanottaminen.

 • Lainaa voit saada 1 000 – 60 000 euroa
 • Kilpailuttaa yhteistyökumppaneidensa lainat nopeasti
 • Hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään
 • Vertailussa kymmeniä eri lainantarjoajia Suomesta ja ulkomailta
 • Kilpailuttaminen on sinulle maksutonta
 • Laina voidaan maksaa tilillesi jopa samana arkipäivänä
 • Tarjouksia saat heti hakemuksen tehtyäsi, jos täytät Unolainan kriteerit.

Unolainan lainojen kilpailutus on tehokasta. Täällä se tapahtuu luotettavasti ja nopeasti. Turvallinen ja varsin kätevä, kotimainen lainojen kilpailuttaja toimittaa hakemuksesi automaattisesti jopa yli 20 eri rahoitusyhtiöille sekä pankeille samanaikaisesti.

Unolaina tarjoukset

Useamman luotonvälittäjän hyödyntäminen on kannaltasi kuluttajana merkittävä etu, sillä voit näin löytää juuri sinulle sopivan lainatarjouksen tekemättä itse juuri mitään. Sinun tehtäväksesi jääkin ainoastaan täyttää Unolaina hakemus totuudenmukaisesti ja jäädä odottamaan saapuvia tarjouksia.

Mihinkään sinun ei tarvitse vielä tässä vaiheessa sitoutua: tarjousten joukosta ei tietenkään ole pakko valita yhtään, jos ne eivät ole mielestäsi riittävän hyviä.

Kuka voi hakea kulutusluottoa Unolainalta?

Edullinen kulutusluotto voi löytyä Unolaina palvelun kautta. Lainaa täältä on haettavissa silloin, kun olet olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka ovat vähintään 800 euroa kuukaudessa.

Edellytyksenä on myös se, että luottotiedoissasi ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Unolainan käyttämät kumppanit eivät nimittäin tyypillisesti myönnä lainaa luottotiedottomille. 

Näin haet Unolaina tarjouksia

Näin haet lainaa Unolainalta.

 1. Siirry ensin linkkimme kautta Unolainan sivustolle.

  Linkkiä pitkin pääset suoraan etusivulle. Siellä voit aloittaa hakemuksen täyttämisen välittömästi ilman hankalia lomakkeita.

 2. Valitse tarvittava lainasumma ja laina-aika.

  Muista, että valitsemasi summat ja ajat voivat vaihdella tarjouksissa. Kaikki Unolaina sivuston kautta kilpailutetut yhtiöt tekevät omat riskikartoituksensa. Siksi niiden tarjousten sisältö voi tästä syystä vaihdella keskenään paljonkin.

 3. Anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

  Sinulta kysytään lomakkeella vielä perustietoja itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta.

 4. Lähetä hakemus Unolainalle.

  Tyypillisesti saat jo heti ensimmäisen tunnin sisällä aikana tarjouksia. Niiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen Unolaina palveluun, alkaa tapahtua nopeasti. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen se välitetään täysin sähköisesti kymmenille eri yhteistyökumppaneille, jotka käsittelevät omilla tahoillaan hakemuksen kriteeriensä mukaisesti.

Tässä vaiheessa et ole vielä sitoutunut mihinkään. Voit odotella saapuvia lainatarjouksia kaikessa rauhassa. Mikäli mikään saapuneista tarjouksista ei lopulta miellytä, ei hätää. Pakkoa valita lainaa näiden joukosta ei siis ole.

Koska et sitoudu yhtään mihinkään, ei sinun tarvitse myöskään huolehtia hakemuksesi peruuttamisesta.

Unolaina laina tarjouksissa korko sekä ehdot määräytyvät aina täysin yksilöllisesti. Koron saat siis selville vain hakemuksen täyttämällä. Saamistasi lainatarjouksista näet kaikki olennaiset tiedot myönnettävälle lainalle.

Tämä pitää sisällään paitsi lainasumman myös tiedot korosta ja muista kuluista. Tarjouksiin kannattaa aina tutustua mahdollisimman huolellisesti ennen hyväksymistä.

Yhteishakijan kanssa voit saada enemmän lainaa Unolainasta paremmilla ehdoilla

Jos sinulla on suurempi hankinta tiedossa, voit hakea Unolainan kautta kulutusluottotarjouksia myös yhteishakijan kanssa. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi saada kerralla suurempi summa lainaa.

Yhteishakijalla on muutakin merkitystä lainatarjousten suhteen, sillä se voi vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi muihin lainaehtoihin ja madaltaa jopa lainasta perittävää korkoa.

Yhteishakija on yhdistelylainoissa tavallisesti elämänkumppani, mutta se voi kuitenkin olla myös esimerkiksi sukulainen tai ystävä.

Korot ja takaisinmaksu

Unolainan kautta saaduille kulutusluotoille on mahdollista valita takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta.

Kun saat lainatarjouksia Unolainaa hyödyntäen, on hyvä pitää mielessä että tarjousten sisältämät korot ovat tosiaan poikkeuksetta yksilöllisiä. Vaikka me olemme kertoneet tällä sivulla esimerkin lainatarjouksen ehdoista ja kuluista, ja näet esimerkkejä myös Unolainan omalla sivustolla, todellisen koron luotollesi näet silti aina vasta virallisessa lainatarjouksessa. 

Kukin rahoitusyhtiö käsittelee hakemuksen erikseen ja korko määritellään siis oman tilanteesi mukaisesti. Tarkkaa korkoprosenttia on täten mahdotonta sanoa, mutta tyypillisesti lainan korko on 6,86 – 15 %. Keskimääräinen korko on sivustolla ilmoitettu 14,3 %.

Korkoon vaikuttavia tekijöitä ovat pääasiassa

 • työtilanne
 • säännölliset tulot
 • se, haetko lainaa yksin vai jonkun toisen kanssa.

Esimerkki Unolainan kautta saadusta tarjouksesta

Todellinen vuosikorko laskettuna 10,000 € suuruiselle lainalle, joka maksetaan takaisin 10 vuoden aikana, on 8.15%. Tähän laskelmaan sisältyvät seuraavat tekijät: 6.90% vuosikorko, 5 € kuukausittainen tilinhoitopalkkio ja 0 € lainan avausmaksu.

Tämän esimerkkilainan kuukausittainen lyhennyserä on 120.59 €, ja lainan takaisinmaksu tapahtuu 120 erässä. Lainan, korkojen ja kulujen yhteismäärä on esitetty esimerkiksi 14,471 €, josta kulujen osuus on 600 € ja korkojen osuus on 3,871 €, kuten yllä mainittiin.

Unolaina asiakaspalvelu ja muut tiedot

Unolainan asiakaspalvelu on tavoitettavissa vain sähköpostilla. Sähköpostia voit lähettää myös osoitteeseen:

 • Puhelinnumero: +358 400 270 210
 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@unolaina.fi
 • Aukioloajat: Maanantaista perjantaihin kello 9–16

Unolaina kokemuksia

Kuten aina jokaisen yhteistyökumppanimme kohdalla, kokeilimme lainan kilpailuttamista tämänkin palvelun avulla. Unolaina kokemuksia voi kuvailla positiivisena, sillä palvelu oli juuri niin nopea kuin mitä luvattiin.

Ensimmäiset ja varsin järkevät lainatarjoukset saimme sähköpostitse jo reilusti alle tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Viimeiset lainatarjoukset saapuivat nekin jo alle vuorokauden kuluessa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Miten Unolaina palvelu toimii?

Unolaina kilpailuttaa lainat puolestasi. Täytät vain lyhyen lomakkeen sen sivustolla, jonka jälkeen alat vastaanottaa lainatarjouksia nopeasti.

Maksaako Unolainan käyttäminen?

Ei, Unolainan kilpailutus tapahtuu täysin maksuttomasti eikä vaikuta saamasi tarjousten määrään tai niiden kokonaiskustannuksiin.

Miten Unolaina palvelu toimii?

Unolaina kilpailuttaa lainat puolestasi. Täytät vain lyhyen lomakkeen sen sivustolla, jonka jälkeen alat vastaanottaa lainatarjouksia nopeasti.

Kuka voi hakea kulutusluottoa Unolaina kautta?

Kaikki yli 23-vuotiaat, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt voivat hakea Unolainalta kulutusluottoa. Tyypillisesti lainatarjousten edellytyksenä ovat säännölliset tulot ja puhdas luottotietorekisteri.

Ajankohtaista

22.03.24 Yksityisopettaja rahoitus

Lainaa yritystoiminnan aloittamiseen

Yrittäjyys on monelle houkutteleva vaihtoehto, joka tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa omia visioitaan ja luoda menestyksekästä liiketoimintaa. ....
Lue lisää...
24.01.24 Opiskelijat ja kulutusluottojen käyttö

Opiskelijat ja kulutusluottojen käyttäminen

Opiskelu voi olla taloudellisesti haastavaa, ja monille opiskelijoille tulee vastaan tilanteita, joissa rahapula voi vaikuttaa opintojen ....
Lue lisää...
23.01.24 Kulutusluottojen vaikutus kuluttajiin

Kulutusluottojen vaikutus kulutuskäyttäytymiseen

Kulutusluotot ovat olennainen osa modernin yhteiskunnan talousjärjestelmää. Ne tarjoavat yksilöille mahdollisuuden rahoittaa välittömiä ....
Lue lisää...
22.01.24 Vastuullinen kulutusluoton käyttö

Vastuullinen kulutusluottojen käyttö

Kulutusluotot ovat kätevä tapa rahoittaa suurempia hankintoja tai selviytyä yllättävistä kuluista, mutta niiden vastuullinen käyttö on ....
Lue lisää...
19.01.24 Velka ja säästäminen

Velan maksaminen ja säästäminen samaan aikaan

Usein taloudellisessa hallinnassa korostetaan velan maksamista mahdollisimman nopeasti. Toisaalta säästäminenkin on tärkeää taloudellisen ....
Lue lisää...
18.01.24 Vaatteissa säästäminen

Vaatehankinnoissa säästäminen

Vaatehankinnoissa säästäminen on älykäs tapa hallita talouttaan ja kehittää taloudellista tietoisuutta. Vaatekaappiin kohdistuvat kulut voivat ....
Lue lisää...
17.01.24 Lapsen kanssa säästäminen

Lapsen kanssa säästäminen

Lapsille taloudellisten taitojen opettaminen varhain on arvokas investointi heidän tulevaisuuteensa. Yksi tärkeimmistä näkökulmista on ....
Lue lisää...
16.01.24 Tavoitteellinen säästäminen tekniikat

Tavoitteellinen säästäminen

Tavoitteellinen säästäminen on avain taloudelliseen vakauteen ja menestykseen. Se ei ole vain rahaa säästävien ihmisten tapa, vaan se on ....
Lue lisää...
15.01.24 Kuluttaminen ja säästäminen

Eettinen kuluttaminen ja säästäminen

Eettisen kuluttamisen ja säästämisen yhdistäminen on mahdollista monin tavoin päivittäisessä elämässä. Kun tavoitteena on yhdistää ....
Lue lisää...
12.01.24 Säästäminen matkaa varten

Matkustamista varten säästäminen

Matkustaminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin kulttuureihin, rentoutua kauniissa ympäristöissä ja luoda ikimuistoisia kokemuksia. Kuitenkin ....
Lue lisää...
11.01.24 Hätärahasto

Hätärahasto

Yllättävät elämäntapahtumat voivat iskeä milloin tahansa, ja taloudellisen turvallisuuden varmistaminen on äärimmäisen tärkeää. Yksi ....
Lue lisää...
10.01.24 Virheet säästämisessä

Yleisimmät virheet säästämisessä

Säästäminen on tärkeä taloudellinen käytäntö, mutta on olemassa useita yleisiä virheitä, joita siihen liityen voidaan tehdä. Tässä ....
Lue lisää...
09.01.24 Eläkkeelle varhain säästäminen vinkit

Eläkkeelle siirtyminen varhain ja valmistautuminen

Eläkkeelle siirtyminen varhain on monen unelma, ja taloudellinen itsenäisyys on avainasemassa tämän tavoitteen saavuttamisessa. Säästäminen ....
Lue lisää...
08.01.24 Säästämisen psykologiaa

Säästämisen psykologia

Jokainen tietää säästämisen tärkeyden taloudellisen vakauden saavuttamisessa, mutta harva tutkii, miten psykologiset tekijät voivat vaikuttaa ....
Lue lisää...
07.01.24 Sijoittaminen pienellä summalla vinkit

Sijoittamisen aloittaminen pienellä summalla

Sijoittaminen ei ole enää vain varakkaiden etuoikeus, vaan se on tullut saataville myös niille, joilla on pieniä rahasummia käytettävissään. ....
Lue lisää...