Resurs Bank

Resurs Bank on luotettava ja innovatiivinen lainantarjoaja, joka tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja asiakkailleen. Yhtiö tarjoaa räätälöityjä ja kilpailukykyisiä lainaratkaisuja kuluttajille 1 000 ja 50 000 euron välillä 12 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloittaen 1. lokakuuta 2023, luoton korko ei voi olla suurempi kuin 15 prosenttiyksikköä korkeampi kuin voimassa oleva korkolain mukainen viitekorko, joka on tällä hetkellä 4 %.

 • Laina, jonka summa voi olla välillä 1 000 – 50 000 euroa.
 • Nimelliskorko vaihtelee 4,9 prosentin ja 15 prosentin välillä ja se on sidottu Euribor 3kk -korkoon.
 • Voit valita halutessasi Maksuvakuutuksen
 • Sinulla on mahdollisuus hakea lisälainaa.
Resurs Bank kokemuksia

Kuinka Resurs Bank toimii?

Resurs Bank on rahoituslaitos, joka tarjoaa erilaisia rahoitus- ja luottopalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Tässä on yleinen kuvaus siitä, miten Resurs Bank toimii:

 1. Rahoituspalvelujen tarjoaminen: Resurs Bank tarjoaa laajan valikoiman rahoitusratkaisuja, kuten kulutusluottoja, osamaksuja, luottokortteja ja yritysrahoitusta. Asiakkaat voivat hakea näitä palveluita tarpeidensa mukaan.
 2. Hakemusten vastaanottaminen: Asiakkaat voivat lähettää lainahakemuksia tai rahoituspyyntöjä Resurs Bankille. Hakemukset voidaan tehdä joko verkkopohjaisesti tai puhelimitse, riippuen palvelusta ja rahoitustuotteesta.
 3. Arviointi ja päätöksenteko: Resurs Bank arvioi hakemukset, mukaan lukien asiakkaan taloudellisen tilanteen, luottokelpoisuuden ja tarpeet. Pankki tekee päätöksen siitä, voidaanko laina tai rahoitus myöntää.
 4. Lainaehdot ja korot: Kun lainahakemus hyväksytään, Resurs Bank määrittelee lainan ehdot, kuten lainan määrän, takaisinmaksuajan ja korkotason. Nämä ehdot vaihtelevat riippuen rahoitustuotteesta ja asiakkaan yksilöllisestä tilanteesta.
 5. Laina- tai rahoitussopimuksen allekirjoittaminen: Asiakas allekirjoittaa laina- tai rahoitussopimuksen hyväksytyillä ehdoilla. Tämä voidaan tehdä usein sähköisesti tai perinteisesti allekirjoittamalla paperidokumentti.
 6. Rahojen siirto: Kun sopimus on allekirjoitettu, Resurs Bank siirtää lainan määrän asiakkaan tilille tai mahdollistaa rahoituksen käytön, riippuen siitä, millaisesta palvelusta on kyse.
 7. Takaisinmaksu: Asiakas maksaa lainan takaisin sovitun aikataulun ja ehtojen mukaisesti, mukaan lukien sovitut kuukausittaiset lyhennykset ja korot.

On tärkeää huomata, että Resurs Bankin tarkemmat toimintatavat ja tarjonnat voivat vaihdella ajan ja paikan mukaan sekä asiakkaan yksilöllisestä tilanteesta riippuen. Asiakkaiden on tärkeää lukea huolellisesti laina- ja rahoitusehdot sekä ymmärtää niihin liittyvät kulut ja riskit ennen kuin he sitoutuvat mihinkään rahoitustuotteeseen.

Kuka voi hakea lainaa Resurs Bankista?

 • Olet vähintään 24-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi
 • Säännölliset työ- tai eläketulot (yli 800 euron bruttotulot alle 3 000 euron lainoissa ja vähintään 1 300 euron yli 3 000 euron lainoissa)

Esimerkki Resurs Bankin lainasta 

Kyseessä on kertaluotto, ja sen todellinen vuosikorko, kun otetaan huomioon 20 000 € lainan 10 vuoden maksuaika, on 15,07 %.

Todellisen vuosikoron laskelma perustuu yksilölliseen vuosikorkoon 13,09 %, joka sisältää Euribor 3 kk -viitekoron (3,59 % 1.10.2023) sekä kuukausittaisen luottokulun, joka on 0,28 % lainasummasta, mutta ei kuitenkaan ylitä 12,50 € kuukaudessa.

Kuukausittainen lyhennyserä 20 000 € lainalle on 313,27 €, ja laina maksetaan takaisin yhteensä 120 erässä. Lainan ja luottokustannusten kokonaismäärä on 37 579,61 €.

On tärkeää huomata, että tämä esimerkkilaskelma perustuu oletukseen siitä, että korko ja kulut pysyvät samoina koko takaisinmaksuajan.

Viitekorko tarkistetaan kuitenkin säännöllisesti luottosopimuksen ehtojen mukaisesti. Korkoa peritään enintään laillisesti sallitun enimmäismäärän mukaisesti.

Miksi valita Resurs Bank

Resurs Bankin valitseminen voi olla harkinnan arvoista useista syistä, ja päätös riippuu yksilöllisistä tarpeista ja odotuksista. Tässä on joitakin syitä, miksi joku saattaisi valita Resurs Bankin:

 1. Laaja valikoima rahoituspalveluita: Resurs Bank tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja, kuten kulutusluottoja, osamaksuja, ja luottokortteja. Tämä voi auttaa asiakkaita löytämään juuri heille sopivan rahoitusratkaisun eri tarpeisiin.
 2. Joustavuus: Pankki voi tarjota joustavia maksuehtoja ja räätälöitäviä lainaehtoja, jotka vastaavat yksilöllisiä taloudellisia tarpeita.
 3. Nopea päätöksenteko: Tarjoamalla välittömän päätöksen lainahakemukseen, Resurs Bank voi tehdä asiakaskokemuksesta sujuvan ja nopean.
 4. Asiakaspalvelu: Hyvä asiakaspalvelu on tärkeä tekijä pankin valinnassa. Resurs Bank voi tarjota tukea ja neuvontaa asiakkailleen sekä verkkopohjaisesti että puhelimitse.
 5. Korko ja kulut: Resurs Bankin tarjoamat korot ja kulut voivat olla kilpailukykyisiä ja houkuttelevia asiakkaille, jotka etsivät edullisia lainaehtoja.
 6. Mainetta ja luotettavuutta: Ennen päätöksen tekemistä on hyvä tarkistaa pankin maine ja luotettavuus asiakasarvioiden ja arvostelujen avulla.

Yllä olevat syyt ovat yleisiä tekijöitä, jotka saattavat houkutella asiakkaita valitsemaan Resurs Bankin rahoituslaitoksena. On tärkeää tehdä huolellista vertailua ja tutkimusta ennen päätöksentekoa ja varmistaa, että pankin tarjoama rahoitusratkaisu vastaa omia taloudellisia tarpeita ja tavoitteita.

Yhteishakijan kanssa voit saada enemmän lainaa Unolainasta paremmilla ehdoilla

Jos sinulla on suurempi hankinta tiedossa, voit hakea Unolainan kautta kulutusluottotarjouksia myös yhteishakijan kanssa. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi saada kerralla suurempi summa lainaa.

Yhteishakijalla on muutakin merkitystä lainatarjousten suhteen, sillä se voi vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi muihin lainaehtoihin ja madaltaa jopa lainasta perittävää korkoa.

Yhteishakija on yhdistelylainoissa tavallisesti elämänkumppani, mutta se voi kuitenkin olla myös esimerkiksi sukulainen tai ystävä.

Korot ja takaisinmaksu

Korkosi taso riippuu kulutusluottosi koosta, valitsemastasi takaisinmaksuajasta ja henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteestasi. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, saat räätälöidyn kulutusluottotarjouksen, joka sisältää tiedot kulutusluottosi korosta ja muista yksityiskohdista.

 • Lainan määrä: 1 000 € – 50 000 €
 • Alkaen-lainamarginaali: 6,9 %
 • Takaisinmaksuaika: 1-12 vuotta

Korkoon vaikuttavia tekijöitä ovat pääasiassa

 • työtilanne
 • säännölliset tulot
 • se, haetko lainaa yksin vai jonkun toisen kanssa.

Voit myös korottaa lainaasi

Resurs Bankilla jo olemassa olevilla asiakkailla on mahdollisuus yrittää korottaa lainoja. Tämä onnistuu, kun olet suorittanut säännölliset lyhennykset nykyiseen lainaasi vähintään 4 kuukauden ajan ja sinulla ei ole merkintöjä maksuhäiriöistä. Taloudellinen tilanteesi ei pitäisi olla merkittävästi huonontunut.

Näin voit pyytää lisää rahaa nykyiseen lainaasi:

 1. Käytä pankkitunnuksiasi lainahakemuksen täyttämiseen verkossa.
 2. Täytä hakemus haluamallesi lisäsummalle.
 3. Vahvista hakemuksesi allekirjoittamalla se pankkitunnuksillasi.
 4. Rahat siirretään tilillesi noin kahden pankkipäivän sisällä.

Maksuturva

Käyttämällä Edullista Maksuvakuutusta, voit suojata lainasi takaisinmaksun. Mikäli satut vahingossa menettämään työpaikkasi tai joudut pitkälle sairauslomalle, Resurs Bankin vakuutus kattaa lainan kuukausittaiset kulut enintään 12 kuukauden ajan vakuutusehtojen puitteissa.

Voit hankkia maksuvakuutuksen joko lainahakemuksen yhteydessä tai myöhemmin helposti verkkopankin kautta.

Resurs Bank asiakaspalvelu ja muut tiedot

 • Resurs Bankin asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8-17 välisenä aikana.
 • puhelinnumero: 09 622 4308.

Resurs Bank kokemuksia

Kuten aina jokaisen yhteistyökumppanimme kohdalla, kokeilimme lainan hakemista tämänkin palvelun avulla. Resurs Bank kokemuksia voi kuvailla positiivisena, sillä palvelu oli juuri niin nopea kuin mitä luvattiin.

Ajankohtaista

22.03.24 Yksityisopettaja rahoitus

Lainaa yritystoiminnan aloittamiseen

Yrittäjyys on monelle houkutteleva vaihtoehto, joka tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa omia visioitaan ja luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Mutta ....
Lue lisää...
24.01.24 Opiskelijat ja kulutusluottojen käyttö

Opiskelijat ja kulutusluottojen käyttäminen

Opiskelu voi olla taloudellisesti haastavaa, ja monille opiskelijoille tulee vastaan tilanteita, joissa rahapula voi vaikuttaa opintojen ....
Lue lisää...
23.01.24 Kulutusluottojen vaikutus kuluttajiin

Kulutusluottojen vaikutus kulutuskäyttäytymiseen

Kulutusluotot ovat olennainen osa modernin yhteiskunnan talousjärjestelmää. Ne tarjoavat yksilöille mahdollisuuden rahoittaa välittömiä ....
Lue lisää...
22.01.24 Vastuullinen kulutusluoton käyttö

Vastuullinen kulutusluottojen käyttö

Kulutusluotot ovat kätevä tapa rahoittaa suurempia hankintoja tai selviytyä yllättävistä kuluista, mutta niiden vastuullinen käyttö on ....
Lue lisää...
19.01.24 Velka ja säästäminen

Velan maksaminen ja säästäminen samaan aikaan

Usein taloudellisessa hallinnassa korostetaan velan maksamista mahdollisimman nopeasti. Toisaalta säästäminenkin on tärkeää taloudellisen ....
Lue lisää...
18.01.24 Vaatteissa säästäminen

Vaatehankinnoissa säästäminen

Vaatehankinnoissa säästäminen on älykäs tapa hallita talouttaan ja kehittää taloudellista tietoisuutta. Vaatekaappiin kohdistuvat kulut voivat ....
Lue lisää...
17.01.24 Lapsen kanssa säästäminen

Lapsen kanssa säästäminen

Lapsille taloudellisten taitojen opettaminen varhain on arvokas investointi heidän tulevaisuuteensa. Yksi tärkeimmistä näkökulmista on ....
Lue lisää...
16.01.24 Tavoitteellinen säästäminen tekniikat

Tavoitteellinen säästäminen

Tavoitteellinen säästäminen on avain taloudelliseen vakauteen ja menestykseen. Se ei ole vain rahaa säästävien ihmisten tapa, vaan se on ....
Lue lisää...
15.01.24 Kuluttaminen ja säästäminen

Eettinen kuluttaminen ja säästäminen

Eettisen kuluttamisen ja säästämisen yhdistäminen on mahdollista monin tavoin päivittäisessä elämässä. Kun tavoitteena on yhdistää ....
Lue lisää...
12.01.24 Säästäminen matkaa varten

Matkustamista varten säästäminen

Matkustaminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin kulttuureihin, rentoutua kauniissa ympäristöissä ja luoda ikimuistoisia kokemuksia. Kuitenkin ....
Lue lisää...
11.01.24 Hätärahasto

Hätärahasto

Yllättävät elämäntapahtumat voivat iskeä milloin tahansa, ja taloudellisen turvallisuuden varmistaminen on äärimmäisen tärkeää. Yksi ....
Lue lisää...
10.01.24 Virheet säästämisessä

Yleisimmät virheet säästämisessä

Säästäminen on tärkeä taloudellinen käytäntö, mutta on olemassa useita yleisiä virheitä, joita siihen liityen voidaan tehdä. Tässä ....
Lue lisää...
09.01.24 Eläkkeelle varhain säästäminen vinkit

Eläkkeelle siirtyminen varhain ja valmistautuminen

Eläkkeelle siirtyminen varhain on monen unelma, ja taloudellinen itsenäisyys on avainasemassa tämän tavoitteen saavuttamisessa. Säästäminen ....
Lue lisää...
08.01.24 Säästämisen psykologiaa

Säästämisen psykologia

Jokainen tietää säästämisen tärkeyden taloudellisen vakauden saavuttamisessa, mutta harva tutkii, miten psykologiset tekijät voivat vaikuttaa ....
Lue lisää...
07.01.24 Sijoittaminen pienellä summalla vinkit

Sijoittamisen aloittaminen pienellä summalla

Sijoittaminen ei ole enää vain varakkaiden etuoikeus, vaan se on tullut saataville myös niille, joilla on pieniä rahasummia käytettävissään. ....
Lue lisää...