Lainamarkkina

Oletko jo tutustunut Lainamarkkinaan? Se on 100 % kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu, jossa yksi hakemus voi tuottaa sinulle jopa kymmeniä eri lainatarjouksia vain minuuteissa. Lainamarkkina kulutusluotto hakemus on todella helppo tehdä, eikä sen tekeminen vielä sido sinua mihinkään. Tarjousten pyytäminen on myös täysin maksutonta. Lainatarjouksissa huomioidaan henkilökohtainen tilanteesi, joten korkotasotkin ovat tarjouksissa yksilölliset. Voit hakea Lainamarkkinan kautta

Banken.fi auttaa sinuakin löytämään itsellesi parhaiten sopivan lainan.

 • laina 500 eurosta 60 000 euroon 
 • korko vaihtelee tilanteesi mukaan
 • takaisinmaksuaikaa on jopa 15 vuotta
 • hakemuksen täyttö vie vain pari minuuttia, jos sitäkään
 • Lainamarkkina kilpailuttaa jopa 30 eri yhtiöitä samaan aikaan
 • Tarjouksia alkaa saapua jo muutamassa minuutissa
 • Tarjousten hakeminen Lainamarkkinan avulla on maksutonta eikä se sido mihinkään
Siirry hakemukseen!
Lainamarkkina logo

LainaMarkkina Tuntee Lainamarkkinat

Lainamarkkina kulutusluotto palvelu on todella nopea. Hakemukset käsitellään täällä sähköisesti. Valitsemasi lainan voit nostaa tilillesi jopa saman päivän aikana. Asiantunteva palvelu on käytössä sinulle kokonaan ilmainen. Hakemusten tekeminen ei tosiaan vielä sido sinua mihinkään.

Haettavan summan suuruus vaihtelee 500 euron ja 60 000 euron välillä. Voit siis hakea Lainamarkkinan kautta arkeasi helpottavaa, taloudellisesti fiksua lainaa. Lainan käyttötarkoitusta ei kysellä sinulta erikseen, mutta tyypillisesti asiakkaat käyttävät saatua lainaa mm. autoon, yllättäviin menoihin, remonttiin tai vaikkapa lomaan. Myös lainojen yhdistäminen on varsin suosittua.

Lainamarkkina kilpailuttaa kaikenkokoiset lainat puolestasi täysin maksutta. Saat tämän palvelun kautta nähtävillesi markkinoiden edullisimmat vaihtoehdot nopeasti ja turvallisesti.

LainaMarkkina Lainan Hakukriteerit

Jotta voit saada lainatarjouksia, on sinun oltava vähintään 20-vuotias suomalainen yksityishenkilö. Sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotka voivat kertyä joko palkasta tai eläkkeestä. Lisäksi Lainamarkkina kulutusluotto palvelu edellyttää, että luottotietosi ovat puhtaat.

Kannattaa kuitenkin huomata, että yksi maksuhäiriömerkintä ei välttämättä ole suoraan este lainan hakemiselle. Voit tehdä hakemuksen ja kokeilla, saatko tarjouksia. Muista kuitenkin, että Lainamarkkina ei suoraan tee tarjouksia, vaan se vain kilpailuttaa ne puolestasi.

Kuvakaappaus Lainamarkkina.fi-sivustolta 2021

Kulutusluoton Korko Lainamarkkinalla

Kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt, joita Lainamarkkina kulutusluotto palvelu kilpailuttaa, käsittelee hakemuksen tiedot itsenäisesti ja Lainamarkkinasta täysin riippumatta. Mahdollinen tarjous tehdään aina pankin tai yhtiön omien lainanmyöntämiskriteerien mukaisesti. Lainamarkkina eikä Luottoluotto voi siis vaikuttaa tähän prosessiin lainkaan.

Lainamarkkinan kautta saatujen lainatarjousten korko vaihtelee siis

 1. hakijan
 2. lainanantajan mukaan.

Yleisellä tasolla voidaan kuitenkin todeta, että lainatarjousten korot vaihtelevat 4 prosentista ylöspäin.

Takaisinmaksuaika

Lainahakemusta tehdessäsi voit valita haluamasi lainan takaisinmaksuajan. Se voi olla 1-15 vuotta. Kuten ehkä tiedätkin jo, vaikuttaa takaisinmaksuaika suoraan lainan kuukausierän kokoon. Mitä pidempi valittu takaisinmaksuaika on, sitä pienemmäksi kuukausierä muuttuu. Samaan aikaan lainan kokonaissumma on suurempi, sillä pitkällä aikavälillä maksat lainasta enemmän korkoja ja mahdollisia käsittelymaksuja.

Jos valitset mahdollisimman pitkän maksuajan, varaudu siis siihen että korkokustannuksiakin on tiedossa enemmän. Lainamarkkinan sivustolta löytyvä lainalaskuri on oiva työkalu takaisinmaksun ja kuukausierien määrittelemiseen.

Muista, että lainatarjouksissa saattaa olla erilaiset lainasummat ja laina-ajat kuin mitä olet hakemuksessasi toivonut. Tämä johtuu siitä, että jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee päätökset tosiaan omien kriteeriensä mukaisesti.

Halutessasi voit lyhentää lainaa pois nopeammin kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu. Laina on siis mahdollista maksaa pois kokonaan koska tahansa, tai lyhentää sitä nopeammin suurempina kuukausierinä. Lisäkuluja ei tästä kerry, vaan sen sijaan korot maksetaan vain ajalta, jolloin Lainamarkkinan kautta saatu laina on ollut käytössä.

Lainan Hakeminen Lainamarkkina Palvelun Kautta

Vaadittava aika: 2 minuuttia.

Olet nyt tullut siihen lopputulokseen, että Lainamarkkina kulutusluotto palvelu kilpailutuksineen voisi olla sinulle se kaikista sopivin vaihtoehto. Hienoa. Mitä tapahtuu seuraavaksi?

 1. Siirry esimerkiksi alla näkemäsi linkin kautta Lainamarkkina-sivustolle.
  Klikkaa linkkiä ja siirryt sinne hetkessä. Käy ensin lukemassa vielä Lainamarkkinan sivuilta tietoja lainaan liittyvistä ehdoista.

 2. Täytä Lainamarkkina hakemus

  Hakemuksen tekeminen on todella kätevää. Valitse ensin lainalaskurista toivottu lainasumma ja takaisinmaksuaika. Anna sitten vielä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä mahdolliset muut tiedot joita sinulta kysytään.

 3. Odota tarjouksia.

  Tyypillisesti ensimmäisiä tarjouksia alkaa saapumaan jo muutaman minuutin kuluessa siitä, kun lähetit hakemuksen Lainamarkkina-palveluun.

 4. Vertaile saatuja lainatarjouksia.

  Vertaile saamiasi tarjouksia kaikessa rauhassa. Kokemustemme mukaan tarjouksia voi saapua vielä parinkin vuorokauden päästä, joten valinnassa ei kannata hötkyillä.

 5. Hyväksy lainatarjous.

  Kun olet tutustunut kaikkiin tarjouksiin, hyväksy niistä kannaltasi paras vaihtoehto. Voit nostaa rahat tilillesi jopa saman päivän aikana!

Siirry hakemukseen!

Lainamarkkina ja Yhteishaku

Voit hakea Lainamarkkina kulutusluotto tarjousta myös rinnakkaishakijan kanssa. Silloin mahdollisuutesi saada lainaa parantuvat huomattavasti. Samalla korkotasoja on mahdollista saada hivutettua mukavasti alaspäin. Yhteishakijaa kannattaa harkita etenkin silloin, kun lainasumma on suurempi kuin 40 000 euroa.

Yhteishakijan kanssa on hyvä olla tietoisia siitä, että vastaatte viime kädessä lainsta yhdessä. Siksi ketä tahansa ei kannata ottaa mukaan hakemukseen, vaan tyypillisesti hakemukset tehdään esimerkiksi sukulaisen tai luotettavan ystävän kanssa.

Esimerkki Lainamarkkinan Kautta Saadusta Lainasta

Muista, että jokainen lainanhakija arvioidaan jokaisen pankin ja muun rahoitusyhtiön toimesta erikseen. Oma tilanteesi siis vaikuttaa suoraan saamiesi tarjousten sisältöön niin lainan määrän kuin ehtojenkin osalta. Annamme tässä joka tapauksessa suuntaa antavan esimerkin siitä, millaisen lainan voit Lainamarkkinan kautta saada.

Haet 20 000 euron lainaa, jossa laina-aika on 10 vuotta. Lainan nimelliskorko on tässä esimerkikssä 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko on 5,19 %. Avausmaksua peritään 49 euroa. Luoton ja kaikkien kustannusten määrä on 25 534 euroa. Arvioitu kuukausierä tälle lainalle olisi 212 euroa.

Lainamarkkina Asiakaspalvelu

Lainamarkkina asiakaspalvelu ei ole ilmoittanut aukioloaikojaan. Yhtedenottotavat ovat myös suljettuina, paitsi jos olet lainanhakijana. Sivustolta löytyy kattava UKK-osio, jossa vastataan usein esitettyihin kysymyksiin. Löydät täältä vastaukset mm. näihin:

 • Kuinka paljon lainaa voi saada?
 • Kuka voi hakea lainaa Lainamarkkinan kautta?
 • Millainen korkoprosentti ja kuukausimaksu on tiedossa?

Ajankohtaista

31.03.22 Lainan kilpailuttaminen kokemuksia

Kokemuksia Lainan Kilpailutuksesta

Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua uuvuttavalta, sillä pankkeja ja rahoituslaitoksia on tänä päivänä markkinoilla hirmuinen määrä. Onneksi ....
Lue lisää...
14.12.21 Lainan koron tarkistaminen

Tarkista Lainojesi Korot

Jos olet ottanut kulutusluottoa viimeisen vuoden tai puolentoista vuoden aikana, on nyt hyvä hetki tehdä tilannekatsaus. Ovatko lainojesi korot pysynyt ....
Lue lisää...
08.04.21 Kotimaan Energia sähkösopimus

Kotimaan Energialta 50 € etu Giganttiin

Nyt jos koskaan on fiksua vaihtaa sähkösopimusta! Kun valintasi on Kotimaan Energia sähkösopimus, ja tilaat Netto Diilin, saat käyttöösi erityisen ....
Lue lisää...
28.10.20 Lapselle sijoittaminen kuvattu lapsella, joka katsoo kaukoputkella kauas

Lapselle sijoittaminen

Lapselle säästäminen on jo monelle täysin itsestään selvä asia. Rahaa laitetaan pääasiassa pankkien säästötileille. Tänä päivänä, kun ....
Lue lisää...
02.05.20 Remontti koronassa

Nyt on enemmän aikaa remontille

Korona on ollut sivustollammekin käsitellyssä jo useampaan otteeseen. Pandemian vaikutukset ulottuvat käytännössä kaikkiin elämämme ....
Lue lisää...
29.04.20 Korkokaton muutos kuvattu prosenteilla

Korkokaton muutos astuu voimaan

Hallitus on esittänyt eduskunnalle kuluttajansuojalain 7 luvun väliaikaista muuttamista. Esityksen pääasiallinen sisältö koskee kulutusluottoja ja ....
Lue lisää...
28.04.20 Koronan vaikutus yrittäjälle

Korona yrittäjien näkökulmasta

Koronan negatiiviset vaikutukset yrittäjiin Suomessa ovat olleet jo lyhyessä ajassa todella rajuja. Toisaalta juuri nyt on tilaa myös uusille ....
Lue lisää...
10.04.20 Euribor koron nousu kuvattuna nuolillla

Euriborit rajussa nousussa

Onko sinulla asuntolainaa? Huolettaako nykyinen maailmantilanne ja jäljellä oleva velka asunnosta? Tilanne on monin tavoin epävarma sekä asunnon ....
Lue lisää...
09.04.20 Helpot säästövinkit

Säästövinkkejä kevääseen

Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustilanne on vaikuttanut myös meidän suomalaisten arkeen merkittävällä tavalla. Monen kohdalla taloushuolet ovat ....
Lue lisää...
07.04.20 Kymmenen prosenttia kuvaamassa kymmenen prosentin korkokatto muutosta

Kymmenen prosentin korkokatto

Viime viikolla kuului hallituksen tasolta suoraan sanottuna kummia. Se esitti, että koronaepidemian ajaksi kulutusluotoille tulee asettaa kymmenen ....
Lue lisää...
30.03.20 Puskurirahasto laskettavana

Puskurirahasto

Olet varmasti kuullut termin puskurirahasto. Siitä tuntuvat puhuvan kaikki: lehdet, sijoittajat, erilaiset rahoitukseen liittyvät blogit ja sivustot ....
Lue lisää...
23.03.20 Koronan vaikutukset lainaan

Koronan vaikutukset lainan saamiseen

Koronavirus on tällä hetkellä kaikkien mielessä, eikä ihme. Sen vaikutukset ovat jo nyt poikkeuksellisen ankaria niin yksittäisen ihmisen kuin ....
Lue lisää...
02.03.20 Säästäminen lapselle

Rahan säästäminen lapselle

Tässä artikkelissa tarkastellaan pesämunan kokoamista lapsen tulevaisuuden varalla. Perinteisen pankkitilille säästämisen lisäksi moni sijoittaa ....
Lue lisää...
28.02.20 Osakesäästötili kuvattuna nuolella

Uusi osakesäästötili

13.3.2019 tehdyllä eduskunnan päätöksellä uudet osakesäästötilit tulevat kuluttajien saataville (Pörssisäätiö 2019) 1.1.2020 lähtien, ....
Lue lisää...
11.10.19 Veronpalautusten maksu kuvattuna tietokoneella ja miehellä

Veronpalautusten maksu

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Velkaantuminen nousussa, pariskunta huolissaan

Suomalaisten velkaantuminen

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto kuvattu kolikkopinolla

Korkokatto 2019

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Lumipallo kuvastamassa lumipallotekniikka lyhennystapaa

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky kuvattuna laskelmilla

Lainan Takaisinmaksukykyyn Vaikuttavia Asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
22.02.19 Kalenteri ja tietokone, joiden avulla lainan lyhentäminen onnistuu

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Iloinen nainen, joka on kokeillut, miten pienlainojen yhdistäminen onnistuu

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
13.04.22 Lainojen kilpailuttajat

Parhaat Lainan Kilpailuttajat Suomessa

Lainan kilpailuttajat ovat nykyisin todella suosittuja yhtiöitä myös meillä Suomessa. Tätä ei tarvitse ihmetellä – toimivathan ne ....
Lue lisää...
07.02.19 Tytöt miettivät, mitä tilimuotoinen kulutusluotto voisi heille tuoda

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko kuvattuna nuolella

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...