Kulutusluoton Kilpailuttaminen

Kulutusluoton kilpailuttaminen säästää sinulta rahaa lainamenoissa. Kulutusluoton kilpailutus on nykyisin todella helppo tehdä, kun esimerkiksi meidän yhteistyökumppanimme voivat saada sinulle lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri tarjoajilta.

Kilpailuta Kulutusluotto Näillä Yhtiöillä

Mitä Kulutusluottojen Kilpailuttaminen Tarkoittaa?

Kulutusluottojen kilpailuttaminen merkitsee yksinkertaisesti sitä, että pyydät lainatarjouksia useammalta eri taholta. Koska jokainen rahoitusyhtiö antaa oman tarjouksensa, voit säästää sievoisia summia rahaa tekemällä niiden välillä vertailua.

Konkreettista hyötyä kilpailuttamisesta on nimenomaan siinä, että säästät paitsi rahaa myös aikaa. Kun käytät kulutusluotto kilpailutus palveluita, joita suosittelemme esimerkiksi yllä, tavoitat kerralla lukuisia lainanmyöntäjiä. Sinun ei siis tarvitse pyytää tarjouksia monesta eri paikasta. Kilpailukukyinen kulutusluotto löytyy huomattavasti helpomminkin.

Kulutusluotto on kertaluonteinen laina, joka myönnetään yksityishenkilöille lainana ostoja tai kulutusta varten. Kulutusluottoa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia, sillä se on vakuudeton laina.

Kulutusluoton määrä voi vaihdella muutamasta sadasta eurosta aina 60 000 euroon asti. Voit sopia sopivasta takaisinmaksuajasta 1-15 vuoden välillä, mutta yhteistyökumppaneidemme ehtojen mukaan voit aina halutessasi maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti.

Miksi Tehdä Kulutusluoton Kilpailuttaminen?

Suomalaiset eivät tutkimusten mukaan kilpailuta kulutusluottoja kovinkaan helposti, vaan lainatarjous tunnutaan yhä tänäkin päivänä pyytää vain omasta pankista. Tarjous myös hyväksytään välittömästi, eikä mielessä edes käy, että muitakin vaihtoehtoja voisi olla. Ja että nämä muut vaihtoehdot voisivat antaa parempiakin tarjouksia.

 1. Kulutusluoton kilpailuttaminen kannattaa, koska ilman kilpailutusta et voi todellisuudessa tietää onko saamasi tarjous se edullisin mahdollinen. 
 2. Todennäköisyys saada kulutusluotto on suurempi, mitä useammasta paikasta haet sitä.
 3. Kulutusluottojen kilpailutus ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Kulutusluoton Kilpailutus On Nopeaa

Kilpailuta kulutusluotto helposti erilaisten lainapalveluiden kautta. Yllä luetellut yhtiöt toimivat niin, että ne tekevät kaiken työn puolestasi. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi sopivin lainatarjous saamiesi vaihtoehtojen joukosta.

Kulutusluottojen kilpailutus onnistuu parhaassa tapauksessa jopa yli kolmelta kymmeneltä firmalta, jolloin tarjouksiakin on tiedossa varmsti useampia.

Kulutusluottojen Kilpailutus Tapahtuu Näin

 1. Valitse kulutusluoton kilpailutus palvelu yllä olevasta listasta.

  Listaamme vain luotettavia yhtiöitä.

 2. Siirry sivustolle.

  Tee lainahakemus ja lähetä se.

 3. Saat tarjouksia.

  Valitse paras tarjous ja toimi luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

 4. Kulutusluotto näkyy tililläsi nopeasti.

  Parhaassa tapauksessa rahat saapuvat vielä saman päivän aikana.

Kun aloitat kulutusluottojen kilpailutuksen, täytät siis ensin verkkohakemuksen. Tässä lomakkeessa sinulta kysytään tyypillisesti ensin haettavan lainan summa, takaisinmaksuaika ja omat henkilötietosi.

Kun nämä ovat täytetty, kysytään varsinaisessa hakemuksessa vielä esimerkiksi kuukausittaiset tulosi ja menosi. Tietojen perusteella yhteistyökumppaneidemme on mahdollista tehdä lainatarjoukset omien kriteeriensä mukaisesti.

Mikäli kulutusluottohakemuksesi on hyväksytty, saapuvat ensimmäiset tarjoukset jopa minuuttien sisällä hakemuksen täyttämisen jälkeen. Tarjouksia voit vertailla joko sähköpostissa tai yhtiöiden omissa järjestelmissä.

Kulutusluoton kilpailutus

Kilpailuta Kulutusluotot – Valitse Paras Vaihtoehto

Kulutusluottojen kilpailutus kannattaa, sillä usein vain tätä kautta saat itsellesi kaikista edullisimman vaihtoehdon. Jos hyväksyt ensimmäisen vaihtoehdon joka sinulle annetaan, voit joutua maksamaan koroissa ja kuluissa huomattavan paljon enemmän kuin mitä olisit kilpailutuksen kautta joutunut.

Kun täytät kulutusluottohakemuksen millä tahansa yhteistyökumppaneistamme, et koskaan sitoudu siinä vielä mihinkään. Jo tästäkin syystä kulutusluoton kilpailutus on järkevää tehdä. Se ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua ottamaan yhtäkään saaduista tarjouksista vastaan, joten et myöskään menetä siinä mitään.

Kulutusluottojen kilpailutus yhtiöt toimivat vain luotettavien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa. Ne tekevät kaiken tarvittavan puolestasi: kilpailutus tapahtuu nopeasti ja luotettavasti. Ensimmäiset tarjoukset voit saada nähtäville vain muutamien minuuttien kuluessa siitä, kun lähetit hakemuksesi yhtiön palveluun.

Kulutusluottojen Kilpailuttaminen Helpottaa Taloutta

Kulutusluottojen kilpailuttaminen tapahtuu nopeasti, joten sen kanssa ei kannata arastella. Parhaassa tapauksessa säästät kymmeniä, satoja tai jopa tuhansia euroja, ja kaikki tämä toteutuu alle vuorokauden kilpailutus prosessilla.

Tyypillisesti, kun kulutusluottojen kilpailutus aloitetaan, kestää se noin vuorokauden verran. On siis melko todennäköistä, että saat kulutusluottojen vertailun tulokset nähtäville kokonaisuudessan jopa yhden päivän sisällä. Mikä parasta, kun valitset sopivan tarjouksen ja toimit annettujen ohjeiden mukaisesti, voit nähdä lainarahatkin tililläsi samana päivänä!

Kilpailuta Kulutusluotto – Sopiva Tarjous Juuri Sinun Tarpeisiisi

Yhteistyökumppaneidemme kautta kilpailutetut kulutusluottotarjoukset ovat aina henkilökohtaisia ja juuri sinun tilanteesi mukaan rakennettu. Saamasi kulutusluottotarjous perustuu aina niihin tietoihin, joita olet antanut hakemuksessa. Tiedot on hyvä kertoa täysin totuudenmukaisesti, sillä lainasopimusta ei voida solmia ellet ole todistanut asiakirjoilla tietoja oikeiksi. 

Koska tarjoukset ovat tosiaan aina yksilölliset, voi kulutusluotto kilpailutus tuottaa täysin erilaiset tarjoukset vaikkapa sinulle ja kumppanillesi.

Kenelle Kulutusluotto Kilpailutus Sopii?

Kuka tahansa voi tietenkin tehdä kulutusluoton kilpailutuksen, mutta onnistuneisiin tuloksiin pääset jos

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on säännölliset vuositulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
 • Virallinen kotiosoitteesi on Suomessa
 • Sinulla on kotimaisen pankin verkkopankkitunnukset
 • Haet lainaa maksimissaan 60 000 euroon saakka

Onnistuuko Kulutusluoton Kilpailutus Puhelimessa?

Kulutusluottojen kilpailuttaminen aloitetaan nykypäivänä tyypillisesti verkossa. Joillakin yhtiöillä on kuitenkin olemassa myös puhelinpalvelu, jossa kilpailuttaminen voidaan tehdä erikseen. Itse suosittelemme nettihakemusten tekemistä, sillä ainakin kokemustemme mukaan ne ovat yksinkertaisia ja todella nopeita täyttää. Puhelimessa aikaa voi tuhlaantua enemmän.

Kaikki Lainat Kannattaa Kilpailuttaa

Lainojen kilpailutus on tärkeää, oli kyseessä sitten mikä tahansa summa. Mitä suurempi kulutusluoton määrä on, sitä suuremmiksi myös hyödyt kilpailuttamisesta käyvät. Kannattaa siis opetella ajattelemaan kaiken lainan hakemista uudella tavalla: Älä tyydy vain ensimmäiseen saamaasi tarjoukseen, vaan etsi parhaita vaihtoehtoja useilta eri tarjoajilta.

Yhteenveto

Henkilökohtaiset lainat ovat kasvattaneet suosiotaan, kun suomalaiset etsivät joustavia ja kohtuuhintaisia tapoja kattaa joitakin elämän suurimpia menoja, olipa kyse sitten velkojen vakauttamisesta tai kodin parannusprojektin rahoittamisesta, häiden maksamisesta tai asuntoauton ostamisesta.

Jos etsit henkilökohtaista lainaa, Luottoluotto.fin vertailutyökalu ja lukuisat yhteistyökumppanimme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan. Kulutusluottojen kilpailutus palvelu on ilmainen ja turvallinen eikä vaikuta luottotietoihisi.

Lainan Kilpailutus Kokemuksia: Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä kulutusluoton kilpailutus tarkoittaa?

Kulutusluottojen kilpailutus tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että pyydät tarjouksia useammilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Miksi kulutusluottojen kilpailuttaminen kannattaa?

Kulutusluottojen kilpailutus kannattaa tehdä, oli kyseessä pieni tai suuri summa. Tämä johtuu siitä, että vain näin voit löytää itsellesi aidosti parhaan ja mahdollisimman edullisen tarjouksen.

Mitä kulutusluottojen kilpailutus maksaa?

Sivustomme kautta kulutusluottojen kilpailuttaminen on aina täysin ilmaista. Kaikki yhteistyökumppanimmekin tekevät kilpailutuksen maksuttomasti.

Ajankohtaista

31.03.22 Lainan kilpailuttaminen kokemuksia

Kokemuksia Lainan Kilpailutuksesta

Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua uuvuttavalta, sillä pankkeja ja rahoituslaitoksia on tänä päivänä markkinoilla hirmuinen määrä. Onneksi ....
Lue lisää...
14.12.21 Lainan koron tarkistaminen

Tarkista Lainojesi Korot

Jos olet ottanut kulutusluottoa viimeisen vuoden tai puolentoista vuoden aikana, on nyt hyvä hetki tehdä tilannekatsaus. Ovatko lainojesi korot pysynyt ....
Lue lisää...
08.04.21 Kotimaan Energia sähkösopimus

Kotimaan Energialta 50 € etu Giganttiin

Nyt jos koskaan on fiksua vaihtaa sähkösopimusta! Kun valintasi on Kotimaan Energia sähkösopimus, ja tilaat Netto Diilin, saat käyttöösi erityisen ....
Lue lisää...
28.10.20 Lapselle sijoittaminen kuvattu lapsella, joka katsoo kaukoputkella kauas

Lapselle sijoittaminen

Lapselle säästäminen on jo monelle täysin itsestään selvä asia. Rahaa laitetaan pääasiassa pankkien säästötileille. Tänä päivänä, kun ....
Lue lisää...
02.05.20 Remontti koronassa

Nyt on enemmän aikaa remontille

Korona on ollut sivustollammekin käsitellyssä jo useampaan otteeseen. Pandemian vaikutukset ulottuvat käytännössä kaikkiin elämämme ....
Lue lisää...
29.04.20 Korkokaton muutos kuvattu prosenteilla

Korkokaton muutos astuu voimaan

Hallitus on esittänyt eduskunnalle kuluttajansuojalain 7 luvun väliaikaista muuttamista. Esityksen pääasiallinen sisältö koskee kulutusluottoja ja ....
Lue lisää...
28.04.20 Koronan vaikutus yrittäjälle

Korona yrittäjien näkökulmasta

Koronan negatiiviset vaikutukset yrittäjiin Suomessa ovat olleet jo lyhyessä ajassa todella rajuja. Toisaalta juuri nyt on tilaa myös uusille ....
Lue lisää...
10.04.20 Euribor koron nousu kuvattuna nuolillla

Euriborit rajussa nousussa

Onko sinulla asuntolainaa? Huolettaako nykyinen maailmantilanne ja jäljellä oleva velka asunnosta? Tilanne on monin tavoin epävarma sekä asunnon ....
Lue lisää...
09.04.20 Helpot säästövinkit

Säästövinkkejä kevääseen

Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustilanne on vaikuttanut myös meidän suomalaisten arkeen merkittävällä tavalla. Monen kohdalla taloushuolet ovat ....
Lue lisää...
07.04.20 Kymmenen prosenttia kuvaamassa kymmenen prosentin korkokatto muutosta

Kymmenen prosentin korkokatto

Viime viikolla kuului hallituksen tasolta suoraan sanottuna kummia. Se esitti, että koronaepidemian ajaksi kulutusluotoille tulee asettaa kymmenen ....
Lue lisää...
30.03.20 Puskurirahasto laskettavana

Puskurirahasto

Olet varmasti kuullut termin puskurirahasto. Siitä tuntuvat puhuvan kaikki: lehdet, sijoittajat, erilaiset rahoitukseen liittyvät blogit ja sivustot ....
Lue lisää...
23.03.20 Koronan vaikutukset lainaan

Koronan vaikutukset lainan saamiseen

Koronavirus on tällä hetkellä kaikkien mielessä, eikä ihme. Sen vaikutukset ovat jo nyt poikkeuksellisen ankaria niin yksittäisen ihmisen kuin ....
Lue lisää...
02.03.20 Säästäminen lapselle

Rahan säästäminen lapselle

Tässä artikkelissa tarkastellaan pesämunan kokoamista lapsen tulevaisuuden varalla. Perinteisen pankkitilille säästämisen lisäksi moni sijoittaa ....
Lue lisää...
28.02.20 Osakesäästötili kuvattuna nuolella

Uusi osakesäästötili

13.3.2019 tehdyllä eduskunnan päätöksellä uudet osakesäästötilit tulevat kuluttajien saataville (Pörssisäätiö 2019) 1.1.2020 lähtien, ....
Lue lisää...
11.10.19 Veronpalautusten maksu kuvattuna tietokoneella ja miehellä

Veronpalautusten maksu

Eikö Verohallinto muistanut sinua elo-syyskuussa? Ei ihme, sillä veronpalautusten maksu on muuttunut melkoisesti. Veronpalautusten maksatuksen ....
Lue lisää...
05.07.19 Velkaantuminen nousussa, pariskunta huolissaan

Suomalaisten velkaantuminen

Suomalaisten velat liikkuvat nykyään jo aivan uudenlaisissa ennätyksissä. Kuluttajien velkaantuneisuusaste on ollut suhteellisen tasaisessa nousussa ....
Lue lisää...
24.05.19 Korkokatto kuvattu kolikkopinolla

Korkokatto 2019

Oikeusministeriö tiedotti 9.4.2018, että hallitus tulee esittämään pikavippien korkoihin rajuja tiukennuksia. Tämä tieto otettiin ....
Lue lisää...
10.05.19 Lumipallo kuvastamassa lumipallotekniikka lyhennystapaa

Lumipallotekniikka

Viime aikoina mediassa on ollut toistuvasti pinnalla termi velkalumipallotekniikka. Se on yksi velan lyhennyksen tekniikoista, joka kasvattaa suosiotaan. ....
Lue lisää...
29.03.19 Lainan takaisinmaksukyky kuvattuna laskelmilla

Lainan Takaisinmaksukykyyn Vaikuttavia Asioita

Lainan takaisinmaksukyky voi vaihdella elämäntilanteestasi riippuen. Yksi mikä ei kuitenkaan vaihdu tai muutu mihinkään, on velvollisuus maksaa ....
Lue lisää...
22.02.19 Kalenteri ja tietokone, joiden avulla lainan lyhentäminen onnistuu

Lainan lyhentäminen – lyhyt oppitunti

Lainan lyhennys tapahtuu aina sopimuksen mukaisesti. Erilaiset lyhennystavat ovat tasaerä, kiinteä tasaerä, tasalyhennys ja kertalyhenteinen. Mitä ....
Lue lisää...
30.01.19 Iloinen nainen, joka on kokeillut, miten pienlainojen yhdistäminen onnistuu

Pienlainojen yhdistäminen

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä? Et ehkä enää itsekään pysy täysin kartalla ....
Lue lisää...
13.04.22 Lainojen kilpailuttajat

Parhaat Lainan Kilpailuttajat Suomessa

Lainan kilpailuttajat ovat nykyisin todella suosittuja yhtiöitä myös meillä Suomessa. Tätä ei tarvitse ihmetellä – toimivathan ne ....
Lue lisää...
07.02.19 Tytöt miettivät, mitä tilimuotoinen kulutusluotto voisi heille tuoda

Tililuottomuotoinen kulutusluotto

Tilimuotoinen kulutusluotto tarkoittaa käytännössä jatkuvaa luottoa. Siinä sinulle on myönnetty luottotili, josta voit nostaa haluamasi mukaisesti ....
Lue lisää...
30.01.19 Lainan korko kuvattuna nuolella

Miten lainan korko määräytyy?

Lainaan liittyy aivan olennaisena osana korko. Korkoon taas liittyy useita erilaisia termejä, jotka on hyvä olla hallussa. Termejä ovat esimerkiksi ....
Lue lisää...